Ο Κατσούλης στον ημιτελικό του Survivor αλλά ο Μπάρτζης τα παράτησε και απογοήτευσε το Twitter

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Κατσούλης στον ημιτελικό του Survivor αλλά ο Μπάρτζης τα παράτησε και απογοήτευσε το Twitter

Στους αγώνες κατάταξης του Survivor για τον ημιτελικό η μόνη ανατροπή ήταν ότι ο Μπάρτζης τα παράτησε.

Φτάσαμε επιτέλους στο Survivor All Star στους τέσσερις που θα διεκδικήσουν μια θέση στα live στο Γαλάτσι και μια θέση στον ημιτελικό και ύστερα στον τελικό.

Μετά από 6 μήνες οι παίκτες που τα κατάφεραν - μετά την τελευταία αποχώρηση της Στέλλας- ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Η διαδικασία για να φτάσει κάποιος στον ημιτελικό

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες για να καταφέρουν να προκριθούν στον ημιτελικό που θα γίνει πλέον στην Αθήνα, θα πρέπει να περάσουν από δύο αγώνες κατάταξης. Τα δύο άτομα που θα καταφέρουν να βγουν πρώτα σε αυτούς τους αγώνες θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό ενώ για τους άλλους δύο θα ανοίξουν πάλι οι τηλεφωνικές γραμμές και μετά τη νέα ψηφοφορία - ενδεχομένως στην Αθήνα πια - θα ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο τρίτος του ημιτελικού.

O πρώτος αγώνας κατάταξης

Τον πρώτο αγώνα κατάταξης τον κέρδισε - τι πιο κλασσικό - ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πραγματικά σπάει κάθε ρεκόρ στο Survivor κερδίζοντας μόνιμα όλους τους αγώνες και τα έπαθλα, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν αλλά μάταια. Είτε το θέλουμε είτε όχι είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor All Star όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και είναι αυτός που πρώτος περνάει στον ημιτελικό.

Βέβαια, o Σάκης Κατσούλης δεν ήταν αυτός που μονοπώλησε τα σχόλια του κοινού στα social media αλλά ο Νίκος Μπάρτζης. Τι συνέβη όμως με τον παίκτη;

Ο Μπάρτζης τα παράτησε

Ο Νίκος Μπάρτζης, αν και αγωνιστικά φέτος δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά με το Survivor του 2021 που συμμετείχε, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό το οποίο τον θέλει νικητή κυρίως για τη συμπεριφορά που έδειξε όλον αυτόν τον καιρό.

Ωστόσο, κι ενώ ο ίδιος παρά τους τελευταίους τραυματισμούς του πάλευε σε κάθε αγώνα, χθες φαίνεται πως «κουράστηκε» και τα παράτησε απέναντι μάλιστα και στον Σάκη Κατσούλη. Ο ίδιος δεν μπορούσε με τίποτα να βρει τον τελικό στόχο και έτσι έκατσε σε μία από τις βάσεις - μπαούλα του παιχνιδιού και απλά περίμενε πότε ο αντίπαλός του θα ολοκληρώσει με τους στόχους του.

O ίδιος, μάλιστα αφού δεν μπορούσε να τα καταφέρει προσπάθησε να έχει τη «βοήθεια» των υπόλοιπων παικτών για να διατηρήσει έστω μία «ζωή» από αυτές που είχε προτείνοντας ακόμα και στον Μάριο Πρίαμο να χάσει για να έχει ο ίδιος ακόμα μια ζωή σε αυτούς τους αγώνες κατάταξης.

Όλα αυτά απογοήτευσαν το κοινό ένα βήμα πριν από τον τελικό και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν στο Twitter ότι ο παίκτης τα παράτησε, χωρίς να σκέφτεται, όμως, τον κόσμο που με τις ψήφους του τον έφτασε σε αυτό το σημείο. Επομένως για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης η συμπεριφορά αυτή όσο «ειλικρινής» κι αν ήταν, δεδομένου ότι όλοι οι παίκτες έχουν κουραστεί και σωματικά και ψυχολογικά, ήταν όμως και μια συμπεριφορά που ούτε τον ίδιο τίμησε ούτε όσους τον υποστηρίζουν.