Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πάρο με μπικίνι και μόλις ξεκίνησε επίσημα τις διακοπές της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πάρο με μπικίνι και μόλις ξεκίνησε επίσημα τις διακοπές της

Αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα και στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο πιο αγαπημένο της μέρος.

«Κάθε φορά που βλέπουμε πόσο ωραία περνάμε διαπιστώνουμε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες νιώθουμε για αυτό που ζούμε, για αυτό που έχει δημιουργηθεί, για αυτή την οικογένεια. Ξέρω ότι ίσως κάποια πράγματα ακούγονται κλισέ και επαναλαμβάνονται αλλά αλήθεια αντιλαμβανόμαστε έτσι ο ένας τον άλλο. Έτσι αντιλαμβανόμαστε και τη σχέση που έχουμε με εσάς.

Αν δεν ήσασταν κι εσείς από την άλλη πλευρά να δημιουργείτε αυτό το όμορφο συναίσθημα και τη διάδραση, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Αλήθεια συγκινούμαστε με την αγάπη σας, για μένα είναι η βασική κινητήριος δύναμη για όλο αυτό που κάνουμε. Ο καθένας μας δουλεύει γι’ αυτό, γιατί το έχει μέσα στην ψυχή του ως κάτι πολύ σημαντικό» τόνισε αφού μίλησε με την νικήτρια του τελευταίου δώρου της σεζόν, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο φινάλε του Happy Day την περασμένη Παρασκευή.

Το αντίο αυτό με το τηλεοπτικό κοινό, σηματοδότησε την επιστροφή της Σταματίνας, όπως κάθε χρόνο, στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, όπου και μετακομίζει ουσιαστικά μόλις τελειώσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στην Πάρο με τα τρία της παιδιά η Σταματίνα:

«Σήμερα λέω και επισήμως καλό καλοκαίρι», έγραψε στις πόζες με μπικίνι η Σταματίνα ενώ είχαν προηγηθεί stories από την πρώτη βραδινή βόλτα στην αγαπημένη της Πάρο.

https://www.instagram.com/p/CufKsdKM3JS/

Και είναι αλήθεια πως η παρουσιάστρια του Happy Day, σε όλα τα καλοκαίρια που περνάει στην Πάρο, νιώθει σαν στο σπίτι της.

«Γενικώς, λατρεύω την Ελλάδα και τα νησιά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι η Πάρος είναι η πιο όμορφη. Θεωρώ ότι όλα τα νησιά των Κυκλάδων είναι πιό όμορφα από τα υπόλοιπα. Αυτό που έχω αγαπήσει, όμως , στη Πάρο είναι ότι έχω δημιουργήσει τη δική μου καθημερινότητα. Έχω τη ρουτίνα μου, θα φάω πρωινό με την οικογένειά μου, θα κάνουμε τη βόλτα μας με φίλους», είχε τονίσει η παρουσιάστρια για το αγαπημένο της νησί μιλώντας στο gnorisetinellada.gr πριν έναν χρόνο.

Στην πόζα με μπικίνι στα πράσινα καθαρά νερά της Πάρου, οι fans της Τσιμτσιλή εννοείται πως σχολίασαν τις killer αναλογίες της.