Το «Αυτή η νύχτα μένει» είχε γλυκόπικρο φινάλε αλλά το happy end ενός ζευγαριού ενθουσίασε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Αυτή η νύχτα μένει» είχε γλυκόπικρο φινάλε αλλά το happy end ενός ζευγαριού ενθουσίασε το κοινό

Καρβούνη και Τσορτέκης έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για μία ακόμη φορά και το «Αυτή η νύχτα μένει» τους οφείλει την επιτυχία του. 

Με μία κούρσα θανάτου και με βουτιά στο κενό ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης έγραψαν το τέλος στο «Αυτή η νύχτα μένει». Το Twitter υποκλίθηκε στις ερμηνείες των ηθοποιών και ειδικά σε 4 από αυτούς με το happy end για ένα ζευγάρι να συγκινεί.

Νίτσα και Γιώργης σε happy end

Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές έχουν τη φετινή χρονιά αρκετά παράπονα από τα κανάλια γιατί όλες σχεδόν οι σειρές έκλεισαν με πόνο, απώλειες και κηδείες. Κάπως έτσι όμως δικαιολογούν και τον χαρακτηρισμό ως δραματικές σειρές. Και το «Αυτή η νύχτα μένει» έκλεισε χθες με αυτό τον τρόπο σε ένα φινάλε που θύμισε τη σκηνή του Μηνά Χατζησάββα και του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Απών».

H τελευταία σκηνή στο «Αυτή η νύχτα μένει» θα σου θυμίσει τον Γιάννη Μπέζο και το: «Ήσουν απών Σήφη»

Ο Στρατής και ο Χρήστος, παλαιότερα φίλοι και ορκισμένοι εχθροί στη συνέχεια επειδή αγάπησαν την ίδια γυναίκα αποφάσισαν από κοινού να πεθάνουν ρίχνοντας το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Δεν μας δικαιολογήθηκε επαρκώς αυτή η απόφαση, αλλά ας όψεται.

https://www.instagram.com/p/CufWLAkrZZO/

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ως Ζέτα η οποία φτάνει στο Αγρίνιο έχοντας πάρει την απόφαση να ξανασμίξει με τον Στρατή, μας χάρισε μία πολύ ωραία στιγμή θρήνου. Όπως και η Μαρία Κατσανδρή ως μαμά του Χρήστου. Η μορφή της και μόνο σε καθήλωνε σε αυτή τη σειρά.

Είδωλα ακόμη και στο τέλος ήταν για τους φανς η Κόρα Καρβούνη και ο Γιάννης Τσορτέκης. Υπέροχοι ηθοποιοί με μεγάλη γκάμα εκφραστικών μέσων, ήταν μία σειρά από μόνοι τους. Στον θρήνο για τους δύο άντρες που «έφυγαν» αλλά και στον επίλογο.

https://www.instagram.com/p/CufRgp_rbDV/

Η Κόρα ως Νίτσα παραδόθηκε στην αστυνομία και την είδαμε ένα χρόνο μετά να είναι με τον Γιώργη της ο οποίος και της έκανε το καλύτερο δώρο. Να ανακαλύψει την κόρη της και να τη φέρει στη φυλακή για να την γνωρίσει.

Το σενάριο μας άφησε και μία υπόνοια ότι η Νίτσα θα περνούσε από δεύτερη δίκη με δυνατότητα να εκτίσει μικρότερη ποινή.

Υπέροχο φινάλε για το ζευγάρι που λατρεύτηκε ξανά από το κοινό όπως και η Άννα Μάσχα ως Διαμάντω και η Μαρία Κατσανδή ως Βρέττω.