Διπλή τραγωδία; H τελική αναμέτρηση για Στάνκογλου και Μπισμπίκη στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Κατερίνα Μπούσιου
Διπλή τραγωδία; H τελική αναμέτρηση για Στάνκογλου και Μπισμπίκη  στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Στρατής και Χρήστος τα χάνουν όλα και τα spoilers μιλούν για ένα αιματοβαμμένο τέλος στο «Αυτή η νύχτα μένει».

Όλες οι προσπάθειες φαίνεται πως είναι μάταιες πια για τους ήρωες στο «Αυτή η νύχτα μένει» και η αποκάλυψη της αλήθειας, άλλους θα τους οδηγήσει σε μία άλλη και καλύτερη ζωή και άλλους στην απόγνωση. Τα spoilers θέλουν την τελική αναμέτρηση του Στρατή και του Χρήστου, του Βασίλη Μπισμπίκη και του Γιάννη Στάνκογλου να έχει τραγικό τέλος.

Η Νίτσα στη φυλακή και η Ζέτα μακριά από τον Στρατή

Η Κόρα Καρβούνη στο ρόλο της Νίτσας στο «Αυτή η νύχτα μένει» φτάνει στο πιο κομβικό σημείο του ρόλου της. Είναι πια μάταιο να αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια, πως εκείνη τελικά σκότωσε τον Νώντα, γιατί απειλούσε την κόρη της. Με θάρρος θα το πει στον Γιώργη και θα πάρει την απόφαση να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Γιώργης όμως με την παρότρυνση και του Τάσου θα της συμπαρασταθεί και θα την συγχωρήσει, γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να την αγαπά. Kαι εδώ αξίζει να δώσουμε τα εύσημα στη σειρά. Αυτό το τηλεοπτικό ντουέτο του Γιάννη Τσορτέκη και της Κόρας Καρβούνη ήταν από τα καλύτερα, όχι μόνο της σειράς αλλά και όλης της σεζόν που κλείνει και τυπικά σε λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/reel/CsXCsRrAhWL/

Μία άλλη ζωή θα κάνει πια και η Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη), η οποία αποφασίζει να φύγει για το νησί του πατέρα της και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και πιο ελπιδοφόρο για το μέλλον. Μακριά από τον Στρατή, μακριά από όλα.

«Ραγίσαν τα πατώματα» - Το σχόλιο της Γερμανού στον Στάνκογλου και η νέα κόντρα με Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/Crjfvl2s_Ks/

Και τελικά ο Στρατής και ο Χρήστος μένουν μόνοι και αντιλαμβάνονται πως χωρίς τη Μαρίνα και με όλα όσα έχουν συμβεί έχουν μία κοινή τραγική μοίρα. Η Βρεττώ και μητέρα του Χρήστου είναι πια στη φυλακή για τη δολοφονία της και ο Στρατής έχει κλείσει πια το «Όνειρο».

Ο θυμός και η απόγνωση κυριεύουν και τους δύο. Έρχονται αντιμέτωποι για μία ακόμη φορά και εδώ οι πληροφορίες μιλούν για ένα αιματοβαμμένο τέλος. Κανείς από τους δύο άλλωστε δεν ενδιαφέρεται να ζήσει.

Ο Χρήστος τραυματίζει θανάσιμα τον Στρατή αλλά και εκείνος στη συνέχεια πεθαίνει.

Αυτή υποκριτικά θα είναι μία πολύ ωραία στιγμή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου .

Με αναμέτρηση άνοιξαν τη σειρά, με αναμέτρηση την κλείνουν.