Ο Μπισμπίκης έχει δίλημμα ανάμεσα σε 2 γυναίκες στο «Αυτή η νύχτα μένει» & η Μαρίνα επιστρέφει

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μπισμπίκης έχει δίλημμα ανάμεσα σε 2 γυναίκες στο «Αυτή η νύχτα μένει» & η Μαρίνα επιστρέφει

Η Μαρίνα επιστρέφει ζωντανή για να τα ανατρέψει όλα στο «Αυτή η νύχτα μένει». Η ηθοποιός Ελένη Ρουσσινού εξηγεί το σχέδιο της ηρωίδας της σε αυτό το θεαματικό comeback στη ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη. 

Επιστροφές - καταστροφές και μόνο με αυτή τη φράση μπορεί να εξηγηθεί το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στο «Αυτή η νύχτα μένει» λίγο πριν την αναγκαστική διακοπή των επεισοδίων το Πάσχα.

Ο Στρατής - Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται να ζήσει την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του όταν μάθει πως η γυναίκα που αγαπούσε και θρηνεί για τον χαμό της είναι ζωντανή. Και το δίλημμα είναι μεγάλο γιατί μόλις η ζωή του απέκτησε ξανά νόημα στο πλευρό της Ζέτας.

https://www.instagram.com/p/CqX-Zgbo_G6

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη

Έχει ξεκινήσει ο «χορός» των αποκαλύψεων στο «Αυτή η νύχτα μένει» λίγο πριν φτάσουμε στο Πάσχα και την αναγκαστική διακοπή προβολής όπως σε όλες τις σειρές μυθοπλασίας. Και εδώ έχουμε το μεγαλύτερο plot twist της χρονιάς.

Με μία επιστροφή που κανείς δε φανταζόταν. Η γυναίκα που πυροδότησε όλο το σενάριο εξαρχής, η Μαρίνα και πρώην σύζυγος του Χρήστου - Γιάννη Στάνκογλου την οποία υποδύθυκε σε flashback stories η ηθοποιός Ελένη Ρουσσινού, επιστρέφει για να δηλώσει την παρουσία της.

https://www.instagram.com/p/CfHdHWTtdrz

Μόνο που κανείς δεν την περίμενε. Γιατί όλοι θεωρούσαν ότι δεν είναι ζωντανή και ότι έχει πεθάνει στο δυστύχημα.

Έχει κρατήσει καλά το μυστικό της τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δεν έσβησε όσα καλά νόμιζε τα ίχνη της. Η Φωτεινή σε ένα ταξίδι της στην Αθήνα θα την ανακαλύψει. Και όλα πια ανατρέπονται.

Έχουμε γάμο στο «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και 2 επιστροφές από το παρελθόν

Η ηθοποιός Ελένη Ρουσσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η επιστροφή θα γίνει διαδοχικά και προσεκτικά καθώς η Μαρίνα εμπλέκεται και στην απόπειρα δολοφονίας του Νώντα: «Ας μην ξεχνάμε ότι η Μαρίνα έχει πει ψέματα ένα χρόνο τώρα στα ίδια της τα παιδιά. Κρύβεται, έχει χαθεί από τη ζωή τους, αν και έχει τους λόγους της. Δεν είναι ότι δεν θέλει να τους ξαναδεί. Όλα γίνονται με γνώμονα το καλό των παιδιών της. Όλες οι δράσεις της, από την απουσία της μέχρι το ψέμα του θανάτου».

Εκείνος που θα ταρακουνηθεί αρκετά όταν τελικά το μάθει (με καθυστέρηση) είναι ο Στρατής - Βασίλης Μπισμπίκης. Και επειδή θα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Ζέτας το δίλημμα είναι μεγάλο.

https://www.instagram.com/p/Cou-bh7sGXi

Θα αργήσουμε ωστόσο να δούμε την πρώτη επαφή με την Μαρίνα. Εκεί που πια θα πρέπει ο ένας να πει στον άλλον τις αλήθειες του. Και να υποστεί τις συνέπειες.

Πάντως όπως καταλαβαίνεις, ο Στρατής στο τέλος θα προτιμήσει τη Ζέτα.