H Iωάννα Τούνη γιορτάζει 6 μήνες με το μωρό της & απαντά για τον τσακωμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

H Iωάννα Τούνη γιορτάζει 6 μήνες με το μωρό της & απαντά για τον τσακωμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και  Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν διακοπές με τον γιο τους. Οι νέες φωτογραφίες του Νουνίτο και ο τσακωμός του ζευγαριού στο καράβι.

Στις 10 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν για πρώτη φορά γονείς με την influencer να φέρνει στον κόσμο τον καρπό του μεγάλου έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Νουνίτο τους, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει 6 μήνες με το μωρό του, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Μαμά και γιος είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, με την influencer-επιχειρηματία να πηγαίνει παντού με τον Νουνίτο, από το γυμναστήριο μέχρι το Monte Carlo.

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια στο Μόντε Κάρλο και ο «πόλεμος» στο Twitter ξέσπασε για τον Νουνίτο

Η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει 6 μήνες με τον γιο της

Πριν λίγες ώρες η 29χρονη δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία εξηγούσε στους followers ότι ο Νουνίτο έγινε 6 μηνών, με την χαρά της να είναι απερίγραπτη.

touni9.jpg

«Ποιος κύριος Νούνι σήμερα είναι έξι μηνών; Έξι μηνών; Ποιος ζει μισό χρόνο; Ο Νούνι, ο Νούνι ζει μισό χρόνο. Ο Νούνι ζει και βασιλεύει», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που πόσταρε.

H απάντηση στα σχόλια για τον τσακωμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αυτές τις ημέρες η αγαπημένη οικογένεια βρίσκεται στις Κυκλάδες για διακοπές και συγκεκριμένα στην Σύρο όπου έδωσαν το παρών στο AegeanBall Festival. Πριν από λίγα 24ωρα η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση στην οποία ομολόγησε ότι το ταξίδι τους ξεκίνησε λίγο επεισοδιακά, με το ζευγάρι να χάνει το καράβι για 3 μόλις λεπτά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της βάζει τις φωνές.

«Όμορφη καλημέρα από τον Νουνίτο κι εμένα. Είμαι στο καράβι για Σύρο. Πήρα καμπίνα για να είμαι πιο άνετα με το μωράκι μου. Είναι και ο Δημήτρης εδώ αλλά δε του μιλάω. Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί μου φώναξε πριν, ενώ δεν έφταιγα που αργήσαμε αυτή τη φορά. Ήταν να πάρουμε το πλοίο των 7.15 αλλά το χάσαμε για τρία λεπτά. Πάλι καλά βρήκαμε πλοίο για τις 9.30», είπε οn camera η 29χρονη.

Αρκετά sites έκαναν αναπαραγωγή της είδησης ωστόσο οι τίτλοι των δημοσιευμάτων ήταν αρκετά παραπλανητικοί και έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση ανάμεσα σε Τούνη-Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από το Instagram της και να βάλει οριστικό τέλος στις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

touni1.jpg

Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη πόσταρε ένα screenshot από δημοσίευμα και έγραψε με χιούμορ: «Εντωμεταξύ τα άρθρα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

H εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό

Πριν λίγες εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο YouTube, μετά από καιρό και έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βίωσε την ημέρα του τοκετού αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

jtouni1.jpg

Τον Ιανουάριο η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με τη γέννα να μην είναι όπως ακριβώς την περίμενε. Όπως η ίδια ομολόγησε ανέβασε υψηλό πυρετό μέσα στο χειρουργείο και λίγο αργότερα οι παλμοί του μωρού άρχισαν να είναι ανησυχητικοί, σύμφωνα με τους γιατρούς.

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση, οπότε όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό. Μου κάνανε πολλές δόσεις επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι. Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο ανησυχητικοί και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα», είπε στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη.

Και πρόσθεσε: «Οπότε, αναγκαστικά, μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα, αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα, ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν σφήνωσε το μωρό, 1, 2, 3 τραβήξτε, είχα φρικάρει, κρατούσα πάρα πολύ σφιχτά το χέρι του Δημήτρη, ο οποίος φρίκαρε. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε. Το 1, 2, 3 τραβήξτε με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα... Aνοίγουν την πόρτα του χειρουργείου, που κανονικά δε γίνεται, και φωνάζουν βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει. Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα, για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα. Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά δεν τα κατάφερα», τόνισε η influencer.

Πηγή κεντρικής: jtouni