Η Konnie Μεταξά βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση & γιορτάζει ένα χρόνο γάμου

Η Konnie Μεταξά βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση & γιορτάζει ένα χρόνο γάμου

Konnie Μεταξά και Μάριος Καπότσης γιόρτασαν ένα χρόνο γάμου στην Σύρο. Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού και η τρυφερή αφιέρωση.

Η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, το οποίο απολαμβάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγα 24ωρα οι δυο τους αναχώρησαν για τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα για την Σύρο αφού ο πολίστας αγωνίστηκε στο Aegean Ball Festival, με την σύζυγό του να τον καμαρώνει από τις κερκίδες που στήθηκαν στην πλατεία της Ερμούπολης.

Ο Ολυμπιονίκης έβαλε το νικητήριο καλάθι ωστόσο ξέχασε να το αφιερώσει στη σύζυγό του, με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει το στιγμιότυπο.

Η πρώτη επέτειος γάμου και το συγκινητικό post της Konnie Mεταξά

Την Κυριακή (09/07) Μεταξά και Καπότσης γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους με την τραγουδίστρια-influencer να κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της.

Η 32χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών και μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο και την καθημερινότητα με τον «πρίγκιπά της».

https://www.instagram.com/p/Cue0JogIzq_/

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω 😙 αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!
Σ αγαπώ για πάντα 9/7», έγραψε η Konnie Μεταξά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι couple goals φωτογραφίες τους

Tο ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους followers του στο Instagram, με τον Μάριο Καπότση να είναι λίγο πιο διακριτικός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Ο παραμυθένιος γάμος τους

Μεταξά και Καπότσης επισφράγισαν τον έρωτά τους το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2022 στα Φαλάσαρνα των Χανίων, σε μια τελετή άκρως παραμυθένια. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στιλ γάμος που πραγματοποιήθηκε στην παραλία, παρουσία 200 καλεσμένων.

https://www.instagram.com/p/CgEIOWNjL_0/

Η νύφη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ μέσα στο υπέροχο και κομψό νυφικό της σχεδιάστριας Maria Konidi, ενώ ο γαμπρός φόρεσε μαύρο κοστούμι με παπιγιόν από τον σχεδιαστή Ερωτόκριτο, ο οποίος ήταν παρών και στην τελετή.

Τίποτα λιγότερο από Μαλδίβες για τους νεόνυμφους Κόνι Μεταξά και Μάριο Καπότση - Οι πρώτες φωτο

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας, η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μάριος Καπότσης.

Το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους οι νεόνυμφοι αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος, σε μαγευτικό προορισμό. Το ζευγάρι επέλεξε τις Μαλδίβες για να χαλαρώσει, να κάνει spa και να γευτεί τα νόστιμα πιάτα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου έμειναν.

metaxa_kapotsis.jpg

Τόσο η τραγουδίστρια αλλά και ο πολίστας, δημοσίευσαν υπέροχες λήψεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: