Ταμπακάκης & Χατζηιωάννου δηλώνουν «Φίλοι για πάντα» και κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια

Ταμπακάκης & Χατζηιωάννου δηλώνουν «Φίλοι για πάντα» και κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια

Μιχαήλ Ταμπακάκης και Σάντυ Χατζηιωάννου κάνουν κοινές διακοπές και οι αναρτήσεις τους θα σε ταξιδέψουν.

Στα καλύτερά τους είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου αφού ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τις Μικρές Κυκλάδες.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο» (η οποία ρίχνει αυλαία φέτος) ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και θέλησε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από κάθε επαγγελματική υποχρέωση.

Οι διακοπές Ταμπακάκη- Χατζηιωάννου στα Κουφονήσια

Η Σάντυ Χατζηιωάννου, η οποία μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha,«Σασμός» είναι διαρκώς στο πλευρό του Μιχαήλ Ταμπακάκη, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Οι δύο ηθοποιοί κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media και μέχρι στιγμής δεν παραδέχονται πως πιθανόν να είναι σε σχέση. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή, «Στούντιο 4» ο ηθοποιός διέψευσε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να συγκατοικούν σε διαμέρισμα της πρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/reel/CuKUim-oCVg/

Πριν από λίγα 24ωρα οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στα Κουφονήσια όπου έκαναν βόλτα με σκάφος και απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά.

https://www.instagram.com/reel/CuPI6gwo0Y3/

Τι κι αν απέφυγαν να ποζάρουν μαζί, οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πρόδωσαν» ότι βρίσκονται μαζί στο νησί και ζουν ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CuHwuIioxka/

H Σάντυ Χατζηιωάννου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram και δέχτηκε τα πιο γλυκά σχόλια από τις φίλες της.

Screenshot-2023-07-05-111626.png

Δανάη Παππά, Γαία Μερκούρη και Ευγενία Σαμαρά σχολίασαν το post της ηθοποιού, εκφράζοντας την αγάπη τους.

Στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» μίλησε πρόσφατα η Σάντυ Χατζηιωάννου και αναφέρθηκε τόσο στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Μιχάλη Ταμπακάκη αλλά και στον «Σασμό».

«Η ζωή μου δεν άλλαξε πολύ μετά τον “Σασμό”. Είναι πολύ όμορφο να σου μιλάνε στο δρόμο. Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με εκείνη την ηθοποιό ή ότι είμαι πιο αδύνατη. Δεν ήξερα από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Δούλευα στην οικογενειακή επιχείρηση και ακόμη βοηθάω. Ήμουν συνεσταλμένη μέχρι τα 16 και μετά μου τα έσκασαν όλα. Μια φορά ήθελα να πάω στην Μύκονο και είχα πει στους γονείς μου ότι θα πάω στο κάμπινγκ στην Αγία Άννα. Ένας συγγενής μας είδε φωτογραφία μου στη Μύκονο και το είπε στους γονείς μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι cool στις σχέσεις μου. Είχα μια σχέση 7 χρόνια και προσπαθώ να ζω πιο ήρεμα. Ήταν δύσκολος ο χωρισμός! Αυτή την περίοδο είμαι καλά. Με τον Μιχάλη Ταμπακάκη είμαστε πολύ φίλοι. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ».

Οι celebrities που «ψηφίζουν» φέτος Κουφονήσια για τις διακοπές τους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η 35χρονη επέστρεψε για μια ακόμη φορά φέτος στο «Love Island» της ζωής της που δεν είναι άλλο από τα Κουφονήσια. Κάθε χρόνο το μοντέλο περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της στις μικρές Κυκλάδες όπου απολαμβάνει τα μπάνια της ανέμελα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/Ct4EZgKNIyo/

Το νησί ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές αφού διαθέτει απομονωμένες παραλίες και ελάχιστα μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση. Το μοντέλο και η παρέα της ξέρουν καλά τα στέκια του νησιού και έχουν αρκετούς γνωστούς στην περιοχή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Χριστίνα Κανελλοπούλου βρέθηκαν πρόσφατα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο Κάτω Κουφονήσι όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι αγαπημένες φίλες φόρεσαν τα μπικίνι τους, έκαναν βόλτες στα γραφικά στενά και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν αυθόρμητες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Ct9HnpPMyTL/

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε τον ενθουσιασμό της για τα όμορφα spots του νησιού μέσα από τα Instagram-stories της και μαζί με την παρέα της δοκίμασε νόστιμα πιάτα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Κonnie Μεταξά- Μάριος Καπότσης

Πριν λίγες εβδομάδες το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στα Κουφονήσια για να δώσει το παρών σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού.

konnie2.webp

Η τραγουδίστρια- influencer δημοσίευσε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Πηγή κεντρικής: michail_tampakakis