Ποιος Κοκλώνης; Η Φαίη Σκορδά με την Παπαρίζου και τη Βάλια στο Voice μας έδειξαν τι θα πει show

Ποιος Κοκλώνης; Η Φαίη Σκορδά με την Παπαρίζου και τη Βάλια στο Voice μας έδειξαν τι θα πει show

Μπορεί το Just the 2 of Us να έκανε πρεμιέρα ξανά, όμως τα live cross battles του The Voice of Greece μας θύμισαν το καλό ελληνικό μουσικό show.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor, την παρουσίαση στα live του μουσικού show ανέλαβε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποφάσισε να τιμήσει την παρουσίαση στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ντυμένη όσο λαμπερά μπορούσε.

Κρύσταλλα, hot μίνι, εξωτικό μαύρισμα, μακριά ξανθά μαλλιά από τον Βασίλη Μπουλούμπαση και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ δια χειρός Γωγώς Νικηφοράκη ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τη Φαίη να ξεχωρίσει.

Το φόρεμα της Φαίης ήταν Celia Kritharioti και το έχει φορέσει και η Heidi Klum.

celia.JPG

Καλησπέρα, καλωσορίσατε. Καλωσορίσατε στο νο1 μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battles του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη σκηνή του Voice.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά, θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή. Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα.

Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής. Γιώργο μου σε αγαπάμε πολύ. Σου στέλνουμε τα φιλιά μας, την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθείς ζωντανά», είπε η Σκορδά και οφείλουμε να σου θυμίσουμε πως την προηγούμενη φορά που ο Γιώργος Λιανός έλειπε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, την σκυτάλη είχε αναλάβει η Δούκισσα Νομικού.

https://www.instagram.com/p/Co0JuJlgjo9

Πάντως, αυτό που παραξένεψε τους πάντες, ήταν το story του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη Φαίη που τόνισε πως το λέει χρόνια τώρα... προφανώς το ότι η Φαίη πρέπει να κάνει βραδινό show.

fayskorda_3041195728869673382.jpg
https://www.instagram.com/p/Co0agLqN8fY

Και δεν ήταν μόνο η Φαίη. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια εξίσοθ εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μίνι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ επενδυμένο με κρόσια φτιαγμένα από κρύσταλλα και με τα μαλλιά της πιο μακριά από ποτέ σε ανοιχτή καστανή απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Co0MifzKCXh

Το μίνι φόρεμα από την Christina Zafireiou Couture συνδυασμένο με πέδιλα Envie, με το μακιγιάζ της Έλενας να φροντίζει η Έλσα Πρωτοψάλτη, το styling ο Άρης Γεωργιάδης και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

https://www.instagram.com/p/Co0I1-Eoxyi

Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η τρίτη γυναίκα του The Voice, Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία προτίμησε επίσης ένα κοντό hot φόρεμα με πολλά κρύσταλλα.

valiahtz__3041142351585745848.jpg

To styling της Βάλιας που κάνει backstage στο Voice από την περασμένη σεζόν κάνει ο Γιάννης Τρακας ενώ το φόρεμα της εντυπωσιακής παρουσιάστριας ήταν δια χειρός Stefanoudakis Couture.

https://www.instagram.com/p/Co0acXQqROE

Tα μαλλιά της Βάλιας επιμελήθηκε ο Νάσος Ασημακόπουλος και το μακιγιάζ της η Ολυμπόα Κόλλια.

valiahtz__3041113180411141680.jpg

Πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των γυναικών του Voice, οι δύο γόηδες, Ρουβάς και Αργυρός πόζαραν μαζί στο Instagram προφίλ του Σάκη.

sakisrouvas_3041132684906934608.jpg

Τα 5 looks της Σκορδά που μπορείς να αντιγράψεις για day to night εξόδους