Το πέτρινο εξοχικό του Σ. Χανταμπάκη στον Βόλο είναι πιο «ζεστό» από τις εκφράσεις του στο Survivor

Το πέτρινο εξοχικό του Σ. Χανταμπάκη στον Βόλο είναι πιο «ζεστό» από τις εκφράσεις του στο Survivor

Ο πολύ καλός (αλλά ανέκφραστος αυτή τη φορά) παίκτης του Survivor All Star και η αθλήτρια έχουν ένα υπέροχο σπίτι που μετατρέπεται και σε πίστα παιχνιδιών για τα δύο παιδιά τους.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν έντονα στο Survivor το 2017. Οι αντιπαραθέσεις που είχε με τους συμπαίκτες του είχαν απασχολήσει τον Τύπο και είχαν διχάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι είχαν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα»: τους υποστηρικτές αλλά και τους haters του.

Φέτος, ο 37χρονος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο reality επιβίωσης με διάθεση να περάσει απαρατήρητος μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει πριν έξι χρόνια με τη συμμετοχή του και τη λεγόμενη κλίκα του. Αυτή τη φορά, ο Στέλιος θέλει να φτάσει στον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» και να κερδίσει τον κόσμο με τη συμπεριφορά του.

Στα εκτός παιχνιδιού τώρα, και ο νικητής του Nomands & επιχειρηματίας και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα με τα παιδιά του (Μανώλης και Μαλένα) σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αλλαγή. Εκτός από την υπέροχη μονοκατοικία τους στην πρωτεύουσα, διατηρούν μια παραδοσιακή εξοχική κατοικία στον Βόλο, την πόλη από όπου κατάγεται ο 37χρονος.

Το πέτρινο εξοχικό Χανταμπάκη-Πηλιάκη στο Βόλο

Χανταμπάκης και Πηλιάκη έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους. Μέσα από τα προφίλ τους έχουμε δει αρκετές γωνιές από το υπέροχο εξοχικό τους το οποίο επισκέπτονται οικογενειακώς για τις ολιγοήμερες διακοπές τους αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο.

https://www.instagram.com/p/B-o0vr2DwPa

Το ζευγάρι επέλεξε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική για το σπίτι τους το οποίο ενδείκνυται τόσο για χειμερινές αλλά και καλοκαιρινές αποδράσεις. Το εξοχικό είναι πέτρινο και διαθέτει μια μεγάλη πετρόχτιστη αυλή στην οποία τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν για ώρες.

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν οι καφέ αποχρώσεις, με τους μεγάλους καναπέδες και τα σκαμπό να δίνουν cozy vibes στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CAkzVIzD_uY

Σχίζας-Παναγιώταρου: Το ζεστό σπίτι με την απέραντη θέα στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις Survivor

Το παλιό αρχοντικό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικό και σύγχρονο. Το ζευγάρι πρόσθεσε αρκετές μοντέρνες πινελιές με την πισίνα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο να αποτελεί το αγαπημένο spot όλων των επισκεπτών, καθιστώντας το εξοχικό τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

https://www.instagram.com/p/B-Pr-3jjZSb

Το πέτρινο πηγάδι, τα λουλούδια και τα φυτά δεσπόζουν στην αυλή και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Οι κούνιες δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού η Μαλένα και ο Μανώλης Χανταμπάκης λατρεύουν να παίζουν στη φύση μαζί με τους γονείς τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εξοχική κατοικία της οικογένειας Χανταμπάκη.

Πηγή κεντρικής: stelioshantampakis