Το δώρο ζωής και η έκπληξη του Γιώργου Τσαλίκη στην γυναίκα με την οποία μοιράζονται 21 χρόνια γάμου

Το δώρο ζωής και η έκπληξη του Γιώργου Τσαλίκη στην γυναίκα με την οποία μοιράζονται 21 χρόνια γάμου

Η Δώρα δέχθηκε το πιο αναπάντεχο δώρο από τον Γιώργο Τσαλίκη για τα γενέθλιά της αλλά και τις ευχές της Ναταλίας Γερμανού. 

21 χρόνια γάμου και τρία παιδιά μετά, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου συνεχίζουν να ζουν σαν έφηβοι τον έρωτά τους. Όπως εκείνη την πρώτη στιγμή που ερωτεύτηκαν όταν ήταν και οι δύο φοιτητές της Ιατρικής στη Ρουμανία. Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο κατάλληλο δώρο για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CrQtPA4NqbX/

Δώρο ένα ταξίδι για τη Δώρα

«Θορυβώδης» και πάντα εξωστρεφής ο Γιώργος Τσαλίκης , χαμηλών τόνων και πιο οργανωτική η σύζυγός του και γιατρός στο επάγγελμα Δώρα, είναι η απόδειξη πως τα ετερώνυμα έλκονται.

Το ζευγάρι στην ουσία μεγάλωσε μαζί, αφού γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια σε μικρή ηλικία, αμέσως μετά το τέλος των σπουδών τους στη Ρουμανία.

https://www.instagram.com/p/CrHftN0P8ES/

Απέκτησαν τρία αγόρια και για πολλά χρόνια ήταν κοινή τους απόφαση να μην δημοσιοποιούν τα πρόσωπά τους, παρά μόνο όταν εκείνα μεγαλώνοντας το θελήσουν. Πρόσφατα μας έδειξαν και τον μεσαίο γιο τους Χάρη κατά την αποφοίτησή του από το Λύκειο.

https://www.instagram.com/p/CtxaH5Cq0Wo/

Και τώρα που τα παιδιά τους μεγάλωσαν, ήρθε η στιγμή για να απολαύσει το ζευγάρι και διακοπές μόνοι τους για να χαρούν τον έρωτά τους. Τα γενέθλιά της Δώρας ήταν η αφορμή και ο Γιώργος Τσαλίκης της έκανε το καλύτερο δώρο με ένα ταξίδι στην Πράγα.

Πλάνα από τη βίλα του Γιώργου Τσαλίκη στα Μελίσσια & γιατί αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση

Η ανάρτησή μαζί της γέμισε από τις ευχές των φίλων τους αλλά και της κουμπάρας και γειτόνισσάς τους Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει βαφτίσει τον μεγαλύτερο γιο τους Χάρη.

nataliagermanou.jpg

Το ζευγάρι φέτος τον Οκτώβριο θα συμπληρώσει τα 21 χρόνια γάμου και όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, πήγε κόντρα σε όλους που τον συμβούλεψαν να μην την παντρευτεί γιατί αυτό δεν θα ήταν ωφέλιμο στην καριέρα του: «Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους».