Με τους νικητές της ζωής: Η Μαρία Μπέη χάρισε χαμόγελα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

Με τους νικητές της ζωής: Η Μαρία Μπέη χάρισε χαμόγελα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

Μία μέρα της νικήτριας του MasterChef Μαρίας Μπέη στην Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα».

Χωρίς κάμερες παρά μόνο από κάποιες αναφορές της στο Instagram, η Μαρία Μπέη μας έδειξε κάποιες από τις κοινωνικές της ευαισθησίες και πρωτοβουλίες μετά τη νίκη της στο MasterChef.

https://www.instagram.com/p/Ctl4FEYtMwd/

Τα δώρα και οι νέοι της φίλοι

Η Μαρία Μπέη 3 εβδομάδες μετά τη νίκη της στο MasterChef, είδε τη ζωή της να αλλάζει όπως ήταν φυσικό. Νέα σχέδια αλλά και νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Βέβαια μία μικρή περιπέτεια με την υγεία της, έβαλε ένα φρένο σε αυτό το νέο κεφάλαιο.

«Αγχώθηκα και πιέστηκα»: Η ατυχία της Μαρίας Μπέη μετά το MasterChef και το πρόβλημα υγείας

Δεν έβαλε όμως φρένο στην αγάπη της και στην ευαισθησία που είχε από μικρή σε θέματα που αφορούν στα παιδιά. Ειδικά σε αυτά που είναι μαχητές της ζωής και παλεύουν με διαφορετικό τρόπο την κάθε τους στιγμή. Στην Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα» στο πρόσφατο ταξίδι της, η Μαρία ήρθε σε επαφή με τους νέους της μικρούς φίλους, όπως τους ονόμασε. Δίνοντας φυσικά μετά το μικρό πάρτι στο οποίο παραβρέθηκε και την υπόσχεση πως αυτή η πρώτη γνωριμία είναι η αρχή μίας νέας φιλίας μαζί τους.

1689155824153-642510434-mpeipaidia.jpg

Στα stories της, η Μαρία Μπέη μας έδειξε πως φωτογραφήθηκε και με την Ραφαέλα Πίτσι, μία πραγματικά μεγάλη μαχήτρια της ζωής όπως και η Ρεγγίνα Μακέδου.

mpeielpida.jpg

Η νικήτρια του MasterChef μπορεί να μην τους μαγείρεψε - υποσχέθηκε όμως να το κάνει στο μέλλον, αλλά τους έδωσε ευλογημένα δώρα. Μικρές εικόνες αλλά και κομποσκίνια από την Παναγία της Τήνου. Όπως θα θυμάσαι η Μαρία βρέθηκε στο νησί πριν από λίγες ημέρες για να εκπληρώσει ένα παλαιότερο τάμα της.

mpeidora.jpg

Και όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της πως είναι σημαντικό να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα. Με το να βρούμε όλοι μας τον χρόνο να κάνουμε καλές πράξεις. Γιατί πραγματικά όλοι μπορούμε.