Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στα πικρόχολα σχόλια για το σώμα της μια φωτογραφία με επίπεδη κοιλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στα πικρόχολα σχόλια για το σώμα της μια φωτογραφία με επίπεδη κοιλιά

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι φανερά αδυνατισμένη και δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία γι' αυτό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος του Xαμογέλα και πάλι! για τη σεζόν, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Ρόδο. Η παρουσιάστρια, καθώς είναι αρκετά ενεργή στα social media συνεχίζει και τώρα που είναι πιο χαλαρή κι απολαμβάνει το καλοκαίρι της να κάνει διάφορες αναρτήσεις από τις διακοπές της για να συνεχίσει την επικοινωνία που έχει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση με μαγιό και τα ανεξήγητα άκομψα σχόλια

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία της με μαγιό από την πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται, ωστόσο τα σχόλια που έλαβε δεν ήταν και τα πιο κολακευτικά.

Η ίδια τους τελευταίους μήνες, όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της ξεκίνησε διατροφή για ακόμα μία φορά, ώστε να χάσει κάποια παραπάνω κιλά που είχε πάρει, ελπίζοντας να είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο. Για τον λόγο αυτό, η ίδια εμπλούτισε τη διατροφή της με φρούτα και λαχανικά, σύμφωνα βέβαια και με τις οδηγίες της διατροφολόγου της.

https://www.instagram.com/p/CsAyvjpoi4W/

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε αφού και το 2015 αλλά και το 2020 είχε κάνει αντίστοιχη προσπάθεια. Κι όπως φάνηκε τουλάχιστον από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο, η δουλειά που έκανε με το σώμα της απέφερε καρπούς, καθώς στην εν λόγω πρόσφατη φωτογραφία από τη Ρόδο φάνηκε η διαφορά στο σώμα της, παρότι η φωτογραφία ήταν λίγο πιο μακρινή.

https://www.instagram.com/p/Cujr6L3ow3C/

Οι «γνωστοί άγνωστοι», βέβαια των social media που αρέσκονται στο να γράφουν μόνο αρνητικά σχόλια δεν ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη ανάρτηση και μάλιστα αρκετοί της έγραψαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση πως η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να ακολουθεί κάποια διατροφή και όλα είναι προϊόν photoshop.

H νέα ανάρτηση με επίπεδη κοιλιά

Δεν γνωρίζουμε αν η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελε εσκεμμένα να «απαντήσει» στα αρνητικά αυτά σχόλια της προηγούμενης ανάρτησής της, ωστόσο η ίδια δημοσίευσε ξανά μια φωτογραφία της από την πισίνα του ξενοδοχείου στη Ρόδο. Αυτή τη φορά πόζαρε με πράσινο μαγιό και η λήψη ήταν τόσο κοντινή που δεν γινόταν να μην προσέξει κανείς την επίπεδη κοιλιά της και γενικά την πραγματικά αδυνατισμένη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/Cums8yNIhPd/

Έτσι, η ίδια έδωσε την απάντησή τους στους haters της και σε όσους έκριναν την προσπάθειά της ενώ τα σχόλια που έλαβε αυτή τη φορά ήταν μόνο κολακευτικά και επιβραβευτικά για την προσπάθειά της.