H Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο και οι fans πρόσεξαν τη διαφορά στη σιλουέτα της

H Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο και οι fans πρόσεξαν τη διαφορά στη σιλουέτα της

H Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ποζάρει με λευκό μπικίνι.

Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την Κυριακή 2 Ιουλίου, με την οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» να είναι εμφανώς συγκινημένη στο πλατό.

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα τηλεοπτικά της καθήκοντα η παρουσιάστρια έκανε βαλίτσες και αναχώρησε για τα Δωδεκάνησα όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Ρόδο

Η παρουσιάστρια του Mega βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ρόδο όπου χαλαρώνει σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού μαζί με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CuhWSeJIDNS/

Μέσα από τον λογαριασμό της στo Instagram η Σίσσυ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της και έδειξε να απολαμβάνει όσο τίποτα το καλοκαιρινό break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cujr6L3ow3C/

Τους προηγούμενους μήνες η 42χρονη ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και με τη βοήθεια της διατροφολόγου της κατάφερε να χάσει αρκετά περιττά κιλά, αποκτώντας τις σωστές αναλογίες για τον σωματότυπό της.

sissy2.jpg

Η παρουσιάστρια έχει εντάξει στην καθημερινότητά της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσπαθώντας να διατηρήσει τις διατροφικές της συνήθειες κατά την διάρκεια των διακοπών.

sissy1.jpg

Άβαφη και stress free, η Σίσσυ πόζαρε στον φακό με λευκό στράπλες μπικίνι και ένα μεγάλο κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά, δίνοντάς μας έμπνευση για τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Screenshot-2023-07-11-151855.png

H παρουσιάστρια-Youtuber είναι πιο fit από κάθε άλλη φορά, με τους fans να επικροτούν τη διαφορά στο σώμα της, κάνοντας κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2023-07-11-152038.png

«Υπέροχη», «Σίσσυ ομόρφυνες επικίνδυνα» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση της παρουσιάστριας.

marantinis2.jpg

Ο 15χρονος Φίλιππος Μαραντίνης έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε ένα Instagram story, δείχνοντάς μας τις μακαρονάδες που απόλαυσε με τη μαμά του.

marantinis.jpg

Ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας έχει ιδιωτικό λογαριασμό και ακολουθεί μόνο στενούς φίλους και άτομα από τον οικογενειακό τους περίγυρο.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou