H Ζενεβιέβ Μαζαρί γιόρτασε τα γενέθλιά της και έσβησε την πιο «First Date» τούρτα

H Ζενεβιέβ Μαζαρί γιόρτασε τα γενέθλιά της και έσβησε την πιο «First Date» τούρτα

H Ζενεβιέβ Μαζαρί δέχθηκε «κύμα αγάπης» από φίλους και συνεργάτες και έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Γιορτινό ήταν το κλίμα στο σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί το βράδυ της Τετάρτης (12/07), με την πρώην art director του GNTM να γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του «First Dates» διοργάνωσε party και τα αγαπημένα της πρόσωπα έδωσαν από νωρίς το παρών στο σπίτι της για να της ευχηθούν και να διασκεδάσουν με την εορτάζουσα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε 48 ετών και είναι πιο fresh από ποτέ

Η 48χρονη δεν σταμάτησε να δέχεται όλη μέρα ευχές στα social media από φίλους, συνεργάτες και fans με τους οποίους έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση. Η παρουσιάστρια του STAR μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της με ένα γλυκό post και το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CumyJkPodQc/

«Σας ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σας και τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας ❤️ Λατρεύω ακόμα τα γενέθλια, τα πάρτυ, τις τούρτες σαν παιδί, γιατί μου υπενθυμίζουν ότι γελώντας και χορεύοντας μαζί με φίλους, η ζωή είναι ωραία, είναι μέλι, νέκταρ των θεών. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της ανάρτησής της.

geneviev3.jpg

Η παρουσιάστρια επέλεξε total black outfit για να σβήσει τα κεράκια της τούρτα της η οποία «ξεχείλιζε» αγάπη αφού ήταν μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στολισμένη με κόκκινα λουλούδια.

«Έχω κάνει καλή δουλειά αγάπη μου. Έχω τον καλύτερο πλαστικό και την καλύτερη make up artist. », έχει δηλώσει η Ζενεβιέβ με χιούμορ στο παρελθόν για την ηλικία της ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Down Town είχε τονίσει: «Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις».

Η «απουσία» της Ζενεβιέβ από το Asia Express και το ιδιαίτερο μήνυμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Screenshot-2023-07-13-104538.png

Αρκετοί celebrities έστειλαν διαδικτυακά τις ευχές τους ανάμεσά τους η Ναταλία Γερμανού, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έλενα Γαλύφα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί αποπνέει εκρηκτικό στυλ όπως εκείνη

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η Ζενεβιέβ στο Instagram αρκεί για να πειστείς ότι έχει ένα από τα ωραιότερα urban διαμερίσματα της Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας είναι ιδιαίτερα φωτεινό και διαθέτει πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

https://www.instagram.com/tv/Cf1DUfcFZul/

Το δέρμα και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ οι σκουρόχρωμοι δερμάτινοι καναπέδες μαζί με τις δερμάτινες πολυθρόνες και το γυάλινο τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια.

Τα minimal διακοσμητικά και τα pop art κάδρα που έχει επιλέξει η Ζενεβιέβ δίνουν χρώμα στον χώρο και cozy αίσθηση. Τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια που βρίσκονται στο χολ προσδίδουν την απαραίτητη δόση ζωντάνιας που λείπει από κάθε σπίτι.

Πηγή κεντρικής: genevievevv