Η «πληρωμένη» απάντηση του James Kαφετζή στον Κατσούλη περί φιλίας ήρθε στην ανάρτηση του Μπάρτζη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η «πληρωμένη» απάντηση του James Kαφετζή στον Κατσούλη περί φιλίας ήρθε στην ανάρτηση του Μπάρτζη

Ο James Καφετζής μπορεί να έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τον Νίκο Μπάρτζη μετά το Survivor το 2021 αλλά η στήριξή του στον πρώην φίλο του έκανε το κοινό να πιστέψει πως οι δυο τους θα «ενωθούν» ξανά.

Το Survivor All Star είναι πλέον παρελθόν, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής σηκώνοντας το τρόπαιο για δεύτερη φορά αλλά κάποια από πράγματα που συνέβησαν εκεί φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και θα μας προβληματίσουν για λίγο παραπάνω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στήριξη του James Καφετζή στον Νίκο Μπάρτζη τόσο τη μέρα του ημιτελικού όσο και τη μέρα του τελικού. Θα πει κανείς μα γιατί είναι περίεργο αυτό; Είναι περίεργο γιατί οι δύο αυτοί παίκτες του Survivor 2021 μπορεί να ενθουσίασαν με τη φιλία τους όσους παρακολουθούσαν τότε το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο οι δυο τους «χάθηκαν» ξαφνικά και η φιλία τους «έσβησε». Επομένως, σε πολλούς έκανε εντύπωση η μεγάλη κινητοποίηση του James Καφετζή στα social media τις προηγούμενες μέρες για τον «πρώην» φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Ο James Καφετζής στήριξε Νίκο Μπάρτζη ή απλώς δεν ήθελε νικητή τον Σάκη

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή και συγκινητική φιλία στο Survivor το 2021, μαζί και με την Ami Yiammi (Άννα Μαρία Βελλή), κάνοντας τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί τους και να θέλει να βγάλει ένα από τα δύο αγόρια νικητές. Παρ' όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς περίπου έναν μήνα πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο James Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι οικειοθελώς μην μπορώντας να αντέξει άλλο τις συνθήκες του (καθώς το project πήρε τελευταία στιγμή παράταση) ενώ το ίδιο έκανε και ο Νίκος Μπάρτζης λίγες μέρες μετά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατό του και έχοντας χάσει και το στήριγμά του στο παιχνίδι.

Βγαίνοντας από το Survivor, οι δυο παίκτες συνέχισαν να κάνουν παρέα πηγαίνοντας ακόμα και διακοπές μαζί ενώ σκέφτονταν μέχρι και να συνεργαστούν επαγγελματικά.

https://www.instagram.com/p/CQEMYnNnCeq/

Aντ' αυτού σταμάτησαν να έχουν όμως επαφές γιατί όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Μπάρτης σε συνέντευξή του η απόσταση ήταν αυτή που τους «χώρισε», μιας και ο ένας μένει μόνιμα στη Ρόδο και ο άλλος στην Κόρινθο.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έπαψαν να κάνουν παρέα ή αν έφταιξε ένα περιστατικό που έγινε με τη φίλη τους, την Άννα Μαρία Βέλλη και την εξομολόγησή της για ένα περιστατικό κακοποίησης που είχε βιώσει, για το οποίο ο James Καφετζής «άθελά» του έδωσε πληροφορίες στις τηλεοπτικές εκπομπές ή αν έφταιξε το ότι εκείνος αποφάσισε να συμμετάσχει στο J2US, λίγους μόνο μήνες μετά το τέλος του Survivor.

Παρ' όλα αυτά, ο James Καφετζής αν και δεν μπήκε στο Survivor All Star, το παρακολουθούσε συστηματικά σχολιάζοντας κάποιες φορές τα τεκταινόμενα στα social media του και έτσι βλέποντας να φτάνει στον τελικό ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σάκη Κατσούλη φαίνεται πως θυμήθηκε τις ωραίες στιγμές που έζησαν οι δυο τους στο παιχνίδι και θέλησε να τον στηρίξει έμπρακτα παρακινώντας τους followers του να τον ψηφίσουν.

Άλλωστε ο Νίκος Μπάρτζης είχε πει εξ αρχής πως μπήκε στο Survivor All Star για να πάρει το έπαθλο και να ολοκληρώσει τον λόγο που είχε μπει εξ αρχής στο ριάλιτι το 2021.

Κάποιος πονηρός, βέβαια θα έλεγε πως ο James Καφετζής απλά δεν ήθελε για νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ήταν στον ίδιο κύκλο του Survivor μαζί τους και μάλιστα ήταν και ο μεγάλος νικητής. Mε τον Σάκη Κατσούλη δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις καθώς ενώ η Μαριαλένα έκανε αρκετή παρέα με εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη στην αρχή του παιχνιδιού η έλευση του Σάκη στην ομάδα τους την είχε κάνει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί τους, όπως πίστευε ο ίδιος.

Φαίνεται όμως πως κι ο Σάκης Κατσούλης είχε κάποια πράγματα «φυλαγμένα» από το 2021 για τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή κι έτσι κατά τη διάρκεια του φετινού Survivor έριξε τα «βέλη» του στον Μπάρτζη με αφορμή το σχόλιό του για τη φιλία και το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο λέγοντας πως τα ίδια έλεγε το 2021 και τελικά με «κάποιους παίκτες» - χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους - έκανε τότε παρέα μόνο λόγω του παιχνιδιού.

Σε αυτή την δήλωση φαίνεται πως χρωστούσε μια απάντηση ο James Καφετζής, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο στην ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη για την εμπειρία του στο φετινό Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε στην ανάρτησή του: «Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως,έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! 👉Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα περάσα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή!».

https://www.instagram.com/p/CupUd28IvmM/

Και ο James Kαφετζής τον χειροκρότησε υπογράφοντας ως «ένας άλλος παίκτης», δίνοντας την απάντησή του στον Σάκη Κατσούλη. Γιατί ο James Καφετζής ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και δεν νοείται να μην λες το όνομά του, γιατί οι στιγμές που έζησε στο παιχνίδι με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν αληθινές και γιατί η αγάπη του κόσμου για εκείνους δεν έσβησε ποτέ, ασχέτως αν δεν πήραν κανένα έπαθλο.

360679639_813965326748932_8542715936179932851_n.jpg