Μπάρτζης ή Κατσούλης; Πριν τον τελικό του Survivor ο James, η Ασημίνα και ο Τριαντάφυλλος πήραν θέση

Κατερίνα Μπούσιου
Μπάρτζης ή Κατσούλης; Πριν τον τελικό του Survivor ο James, η Ασημίνα και ο Τριαντάφυλλος πήραν θέση

Κατσούλης και Μπάρτζης δίνουν μάχη για το έπαθλο στην αποψινή βραδιά του τελικού του Survivor All Star. Ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου, η δήλωση της Σταυρούλας για τον Μάριο, το καυστικό σχόλιο του Μισθοφόρου, το throwback του Γκότση.

Σε μία μάλλον χαλαρή βραδιά εξελίχθηκε ο ημιτελικός του Survivor All Star και τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν για την πρόκριση του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη στον τελικό. 5 πρώην παίκτες του reality πήραν θέση. Δεν είπαν όλοι βέβαια τα καλύτερα για όσα συνέβησαν χθες.

Από τον James στο τσίρκο του Μισθοφόρου

Ο ημιτελικός του Survivor All Star μπορεί να μην είχε τόσο μεγάλη δόση star αλλά είχε ενδιαφέρον για τη συσπείρωση του κοινού για τους δύο φιναλίστ. Και από τους συμπαίκτες τους αλλά και από το κοινό.

Η αποχώρηση του Μάριου Πρίαμου ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στην 3αδα ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, αν λάβουμε υπόψη μας το «κύμα» υποστήριξης που υπήρχε για τον Νίκο Μπάρτζη στα social media τις τελευταίες μέρες. Ήταν και αυτό ένα δείγμα για το τι θα συνέβαινε.

Ο Νίκος Μπάρτζης πέρασε στην τριάδα του Survivor All Star και είναι πιο κοντά στο έπαθλο από ποτέ

Ο Μάριος «πλήρωσε» ενδεχομένως ό,τι είχε συμβεί με την Καρολίνα αλλά και τη στρατηγική του κατά της Σταυρούλας η οποία και έφτασε κοντά στην 4αδα. Η ίδια όταν προσήλθε χθες στο Γαλάτσι έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή της: «Δεν πιστεύω ότι θα αποχωρήσει ο Νίκος Μπάρτζης. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν αποχωρήσει ο Μάριος».

Αν ό,τι συνέβαινε στον ημιτελικό είχε την δική του σημασία, ακόμη μεγαλύτερη είναι το τι συνέβαινε εκτός. Κυρίως με τους πρώην παίκτες.

Καταρχάς ο Τριαντάφυλλος μέσα στην υπερβολή του έσπευσε να μας δείξει για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως μοιάζουν γιατί είναι και οι δύο χωριάτες. Παρότρυνε για χιλιοστή φορά το fan club του να στηρίξει τον Νίκο. Για τον πρώην φίλο του Σάκη, ούτε κουβέντα.

«Μπαρτζικός» αν και έχει να του μιλήσει ένα χρόνο, δήλωσε και ο πρώην κολλητός του James Καφετζής . Γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται προφανώς όπως λέει και με το μήνυμά του Old Habits Die Hard, ή γιατί απλούστατα δεν συμπαθεί τον Σάκη.

james.jpg

Γρίφος ήταν το μήνυμα στο Instagram της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία φυσικά και δεν ήταν παρούσα - καθώς όπως είχε δηλώσει και ο Γιώργος Λιανός, όσοι είχαν αποβληθεί δεν μπορούσαν να είναι στον ημιτελικό -. Μίλησε για υπερβολική σιγουριά. Πολύ άνεση. Πολύ γέλιο. Μήπως αναφερόταν στον Σάκη;

asimina.jpg

Με ένα παλαιότερο σχόλιό του απάντησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σε όσους follower του, τον ρωτούσαν γιατί δεν έδωσε το παρών στο στάδιο όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ο Μισθοφόρος επέμενε ξανά πως για εκείνον το Survivor είναι τσίρκο.

kost4s_3144002804610395994.jpg

Ο δε Ηλίας Γκότσης δεν ασχολήθηκε καθόλου με το reality. Εκτός αν η throwback φωτογραφία του από ταξίδι του στην Κένυα και ένα βίντεο με συσσίτιο στα παιδιά, είχε τη δική του σημασία για τους πλούσια αμειβόμενους παίκτες του Survivor.

gotsis.jpg

Πάντως μέχρι να δούμε σήμερα ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και που θα καταλήξει η μεγάλη μάχη μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη να πούμε ότι την παράσταση χθες «έκλεψαν» οι παίκτριες με τις πολύ εντυπωσιακές τους εμφανίσεις. Και τον Στέλιο Χανταμπάκη να πηγαίνει οικογενειακώς στη μεγάλη βραδιά.