Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει MEGAλη χαρά και απαντά στους haters τρώγοντας

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει MEGAλη χαρά και απαντά στους haters τρώγοντας

Στη Ρόδο βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου και συνεχίζει κανονικά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εκεί έγινε γνωστή και η ευχάριστη είδηση για την παρουσιάστρια.

Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τη Ρόδο.

Τις τελευταίες ημέρες, οι δημοσιεύσεις της παρουσιάστριας γίνονται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί των Δωδεκανήσων χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την παρέα με την οποία ταξίδεψε.

Αυτό που αποκάλυψε η Σίσσυ ήταν το χαμόγελό της. Και έχει κάθε λόγο για να χαμογελά, μιας και το MEGA ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τη Χρηστίδου.

Η ανακοίνωση του μεγάλου καναλιού

«Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA», τόνιζε η ανακοίνωση.

Η Σίσσυ, τα κιλά, οι διακοπές, οι διατροφές και οι followers

Πριν δύο περίπου μήνες η Χρηστίδου ενημέρωσε τους fans της στο Instagram για την προσπάθεια αδυνατίσματος που κάνει παρέα με την Μαρία Ψωμά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στα πικρόχολα σχόλια για το σώμα της μια φωτογραφία με επίπεδη κοιλιά

Στις διακοπές λοιπόν στη Ρόδο και στις πόζες με μπικίνι, φάνηκε η διαφορά στη σιλουέτα της Χρηστίδου.

https://www.instagram.com/p/CurJNQeoP5G/

Έλα όμως που οι ορισμένοι haters δεν μπορούν να δεχτούν πως η Χρηστίδου:

Α. Αδυνάτισε.

Β. Μπορεί να τρώει ό,τι θέλει στις διακοπές

Γ. Μπορεί να κάνει διακοπές.

xristidou.jpg

Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα παράπονα για την καρμπονάρα που φαίνεται να τρώει παρουσιάστρια ενώ μας έχει πει πως κάνει δίαιτα, άλλοι μιλούσαν για τη μαγεία του φότοσοπ τονίζοντας «με χάρη» πως η Χρηστίδου θα... πνιγεί στα λίπη της και κάποιοι ακόμα πιο «αγαπησιάρηδες» απορούν γιατί ζητάει διατροφές η Σίσσυ αφού μια χαρά ζωάρα κάνει.

Τώρα, αν ήμασταν στη θέση της Χρηστίδου, θα κάναμε ό,τι κι αυτή! Χαμογέλα και Πάλι. Η Χρηστίδου φαίνεται πως χαμογελά αυθεντικά και αληθινά ξανά κι εμείς θα ευχηθούμε αυτό που θέλουν και οι πραγματικοί της υποστηρικτές: Να διασκεδάσει και να επιστρέψει επιτέλους στο κανάλι της στο Youtube.