Ο Tom Holland είναι ο σύντροφος που θα θέλαμε και το αποδεικνύει η πρόσφατη στάση του στη Zendaya

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Tom Holland είναι ο σύντροφος που θα θέλαμε και το αποδεικνύει η πρόσφατη στάση του στη Zendaya
Tom Holland, right, and Zendaya pose for photographers at the photo call for the film 'Spider-Man: No Way Home' in London Sunday, Dec. 5, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) Invision

O Tom Holland και η Zendaya είναι το πιο cute ζευγάρι του Hollywood κι η ακομπλεξάριστη στάση του ηθοποιού απέναντί της έχει βοηθήσει σε αυτό.

O Tom Holland και η Zendaya είναι από τα πιο γλυκά ζευγάρια του Hollywood και όπως φαίνεται ο λόγος είναι πως οι δυο τους ενώ είναι πολύ ερωτευμένοι είναι τόσο όσο διακριτικοί ενώ πολύ συχνά κάποιες χειρονομίες που κάνει ο ένας για τον άλλον δείχνουν πολλά περισσότερα από το να διατυμπάνιζαν συνέχεια την σχέση τους.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Spider-Man: Homecoming» το 2017 και παρότι πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως «κάτι τρέχει» με εκείνους, αρνούνταν ότι συμβαίνει κάτι ερωτικό. Τελικά οι δυο τους μετά τη συμμετοχή τους σε δύο ακόμα ταινίες έγιναν και ζευγάρι αν και προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το post που σχεδόν επιβεβαίωσε τη σχέση τους ήρθε από τον Tom Holland, o οποίος ευχήθηκε δημόσια στη Ζendaya για τα γενέθλιά της ενώ στην λεζάντα μαζί με τις ευχές έγραφε «Κάνε μου μια κλήση όταν ξυπνήσεις». Άραγε πού ήξερε ότι κοιμόταν η συμπρωταγωνίστριά του στο Spiderman;

https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/

Όλα τα άλλα είναι ιστορία και οι fans τους λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί τόσο στο κόκκινο χαλί,

όσο και σε απλά καθημερινά τους στιγμιότυπα , όπως για παράδειγμα την ώρα που παρακολουθούν έναν αγώνα ΝΒΑ.

https://www.instagram.com/p/Cr2VYIcO9oQ/

Πιο πολύ, όμως οι fans τους ενθουσιάζονται με τη στάση του Tom Holland απέναντι στην 27χρονη ηθοποιό είτε αυτό σημαίνει ότι της κάνει συνέχεια πλάκες είτε ότι είναι ένας σωστός κύριος απέναντί της. Όπως έγινε και πριν από λίγες μέρες όταν ο ηθοποιός στάθηκε για λίγο στην άκρη μαζί της, έτσι ώστε η ίδια να μπορέσει να βγάλει φωτογραφία με κάποιους fans της. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ τους και κανένας ανταγωνισμός λόγω του ότι κάνουν το ίδιο επάγγελμα.