Μετά το όλο δράμα η Zendaya έκανε επιτέλους το ντεμπούτο της ως ambassador του οίκου Louis Vuitton

Ναταλία Κατσακιώρη
Μετά το όλο δράμα η Zendaya έκανε επιτέλους το ντεμπούτο της ως ambassador του οίκου Louis Vuitton
Courtesy: Louis Vuitton

Λίγο καιρό μετά την πολυσυζητημένη παραίτηση του στυλίστα της η Zendaya επιβεβαιώνει μια συνεργασία που συζητιέται καιρό.

Η λέξη drama για τους ανθρώπους της μόδας είναι λίγο. Μέσα στην τεράστια ταχύτητα, τη δημιουργικότητα και τις ασύλληπτες απαιτήσεις ενός χώρου, που κάνει τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μόδα να είναι κάπως παραπάνω δραματικοί, υπάρχει πάντα και ένα αντίστοιχο παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες συνεργασίες που δημιουργούνται. Μία από αυτές, την οποία συζητούσαμε για καιρό τώρα ήταν και η ανακήρρυξη της Zendaya σε νέα ambassador του οίκου Louis Vuitton. Ε, λοιπόν, οι υποθέσεις μας έγιναν πράξη με την νεαρή ηθοποιό να γίνει η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας για τις Capucines bags του οίκου.

zendaya_louisvuitton-(5).jpg

Courtesy: Louis Vuitton

H φωτογράφιση έγινε από το επιτυχημένο δίδυμο των Mert and Marcus και στο βίντεο της καμπάνιας βλέπουμε τη Zendaya σε ένα εντυπωσιακό σπίτι δίπλα στο κύμα, με ολόμαυρα Louis Vuitton looks να χορεύει ρυθμικά μαζί με την αγαπημένη της it bag. Είναι το απόλυτο girl crush!

https://www.instagram.com/p/CrSgBnKgEOA

Τελικά λύθηκε η παραξήγηση μεταξύ Zendaya, Law Roach και Louis Vuitton.

Όλοι θυμόμαστε τις φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την παραίτηση του Law Roach, του γνωστού στυλίστα που δημιούργησε και όλα τα signature looks της Zendaya για το κόκκινο χαλί. Μετά το βίντεο που τον δείχνουν να ψάχνει τη θέση του στο τελευταίο show του οίκου και να αναγκάζεται τελικά να καθίσει στη δεύτερη σειρά και όχι στο front row, όλοι έσπευσαν να πούνε ότι η καλλονή Zendaya ήταν η αιτία της παραίτησης του. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού οι δυο τους έκτοτε έχουν κάνει και άλλες κοινές εμφανίσεις σαν δύο καλοί φίλοι.

Zendaya: Η πρώτη της red carpet εμφάνιση μετά το «διαζύγιο» με τον Law Roach δεν είχε κανένα δράμα

https://www.instagram.com/p/CrQ5EWYAFLi

Έτσι, λοιπόν, ο Law Roach δεν θα μπορούσε να λείπει και στο ντεμπούτο της ως ambassador για τον οίκο Louis Vuitton με τον ίδιο να αναλαμβάνει το styling της καμπάνιας και να παραδίδει για άλλη μια φορά ένα άψογο αποτέλεσμα. Εξάλλου, το touch που έχει με την Zendaya έχει αποδειχτεί πολλές φορές.

zendaya_louisvuitton-(4).jpg

Courtesy: Louis Vuitton

Πολλές φορές, λοιπόν, όπου υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει και φωτιά. Απλώς μας αρέσει να δημιουργούμε λίγο ακόμη drama σε έναν ήδη δραματικό, μοναδικό και δημιουργικό χώρο, όπως η μόδα. Αλλά για αυτό μας αρέσει.