Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το challenge και η Ελένη Ράντου το αποδέχτηκε και άλλαξε το look της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το challenge και η Ελένη Ράντου το αποδέχτηκε και άλλαξε το look της

Η Ελένη Ράντου ποζάρει σαν μοντέλο για τη νέα συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αν υπάρχει ένα παράδειγμα προς μίμηση στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο για τον τρόπο που διαχειρίζεται την εικόνα της, αυτή είναι η Ελένη Ράντου. Ποτέ δεν τυποποιήθηκε και ποτέ δεν αλλοιώθηκε.

Η ομορφιά της πηγάζει εξωτερικά από την καλοσύνη της και την καταδεκτικότητά της. Δεν μπήκε ποτέ σε «καλούπια» ούτε μας έχει δείξει πως έχει εμμονή με τη μόδα. Αυτή τη φορά η μεγάλη αλλαγή στο look της ξεκίνησε από ένα παιχνίδι στο οποίο την προκάλεσε η καλή της φίλη Μαρία Μπακοδήμου.

https://www.instagram.com/p/Cj3DZC9IHRO/

Η πρόκληση της Μπακοδήμου και η αγάπη της Λεκάκη

Η Ελένη Ράντου αυτό το καλοκαίρι δεν έχει θεατρικές υποχρεώσεις, μέχρι να ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου για δεύτερη χρονιά τις παραστάσεις του έργου «Το πάρτι της ζωής μου» που έχει γράψει η ίδια και ήταν το απόλυτο θεατρικό sold out του περασμένου χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CtwxJyGIVXE/

Και πριν ξεκινήσουν επίσημα οι διακοπές της, έχει την ευκαιρία λόγω χρόνου να είναι στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε γενέθλια και η «Πέγκυ Καρρά» ευχήθηκε στην κολλητή της Ελένη Ράντου

Αλλά έχει την ευκαιρία να βλέπει και τις φίλες της. Μία από αυτές είναι και η Μαρία Μπακοδήμου η οποία και την προκάλεσε σε ένα ιδιότυπο fashion challenge με την Ελένη να πειραματίζεται σε ένα διαφορετικό look. Σωστή influencer.

Όλα έγιναν όταν η Ελένη βρέθηκε στο ατελιέ της Μαρίας για να δει τη νέα της συλλογή ρούχων και όχι μόνο τα φόρεσε αλλά φωτογραφήθηκε ως, ή καλύτερα σαν μοντέλο κάνοντας παιχνίδια και νάζια στον φακό. Είναι να μην την αγαπάς την Ελένη για τον αυθορμητισμό της;

https://www.instagram.com/p/Cur8XYjMcxq/

Η Μαρία Μπακοδήμου πάντως την αγαπά πολύ όπως έγραψε και στην ανάρτησή της: «Όταν κάναμε τη φωτογράφιση του Marymaryshop ήρθε η Ελένη Ράντου για παρέα, με όρεξη να παίξουμε. Διάλεξε κι έκανε εκείνη το μοντέλο στην κάμερα του Πάνου Γιαννακόπουλου. Το αγαπάω αυτό το κορίτσι».

Το κορίτσι αυτό όμως δεν το αγαπά μόνο η Μαρία αλλά και αρκετοί άλλοι οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο διαφορετική αλλά παράλληλα όμορφη είναι η Ελένη. Και όπως πάντα, η Μαρία Λεκάκη, η Πέγκυ Καρρά του «Κωνσταντίνου και Ελένης» σχολίασε με δύο emoticon καρδιές για να δείξει την αγάπη της προς την φίλη της με την οποία από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στη σειρά το 1998, έγιναν φίλες κολλητές.

Και δεν είναι τυχαίο να κρατά μία φιλία 25 χρόνια τώρα.

rantou_lekaki.jpg