Μπορεί η Βανδή να έλειπε από το Πήλιο όμως στο post της Μπακοδήμου ο γιος της ήταν ο μεγάλος σταρ

Μπορεί η Βανδή να έλειπε από το Πήλιο όμως στο post της Μπακοδήμου ο γιος της ήταν ο μεγάλος σταρ

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο.

Το Πήλιο αποτελεί αγαπημένο προορισμό της εγχώριας showbiz για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο. Αρκετοί celebrities έχουν φτιάξει τα καταφύγιά τους στην περιοχή και φιλοξενούν συχνά φίλους τους από τον χώρο του θέατρου, της μουσικής και των εικαστικών.

Ανάμεσα στους λάτρεις του Πηλίου είναι η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου. Η αγαπημένη παρέα διοργανώνει κάθε χρόνο πασχαλινό γλέντι στο οποίο δίνουν το παρών πολλοί επώνυμοι.

Για ακόμη μια φορά οι Μηλιές γέμισαν από κόσμο της τέχνης με τους: Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Καβογιάννη, Bίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Κωνσταντίνo Δέδε, Ευγενία Σαμαρά, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Θανάση Τότσικα, Σάντυ Χατζηιωάννου και Μιχαήλ Ταμπακάκη να δίνουν το παρών.

https://www.instagram.com/p/CrIhboiALvP

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε γενέθλια και η πιο ωραία ευχή ήρθε από τους άντρες της ζωής της

Από τα highlights των διακοπών της αγαπημένης παρέας είναι το στιγμιότυπου που δείχνει την Βίκυ Σταυροπούλου να τραγουδά το «Η αγάπη θέλει δύο» ανεβασμένη σε ένα τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/CrG8W4SIvtc

H Ναταλία Γερμανού ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν με ενθουσιασμό την ανάρτηση της παρουσιάστριας γράφοντας: «Τι ωραία παρέα».

germanou.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε γιορτάσει και το Πάσχα του 2022 στο Πήλιο, με αγαπημένους φίλους και τον γιο της Νικήτα.

https://www.instagram.com/p/CcvF4ddMIX4

Στο post της Μπακοδήμου ο Νικήτας Αργυρόπουλος ήταν ο μεγάλος σταρ

Ο 22χρονος γιος της παρουσιάστριας, Νικήτας Αργυρόπουλος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των media και πριν λίγους μήνες εργάστηκε στην παραγωγή του «Love Island».

«Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω», είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello και στην Μαρία Κολλιάτσα.

Πριν 19 ολόκληρα χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ωστόσο έχουν καταφέρει ωστόσο να διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Το πρώην ζευγάρι βγαίνει συχνά έξω σε φιλικό πλαίσιο ή μαζί με τα παιδιά τους, Άρη και Νικήτα.

nikitas1.jpg

Πριν λίγες ώρες ο νεαρός δημοσίευσε ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό δείχνοντάς μας την μαγευτική θέα. Νωρίτερα η Μαρία Μπακοδήμου είχε δημοσιεύσει ένα video στο οποίο βλέπουμε τον 22χρονο να απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα.

Το ήρεμο Πάσχα Βανδή- Μπισμπίκη

O Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή προτίμησαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ήρεμα στην Καβάλα, γενέτειρα της τραγουδίστριας. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο στον φακό με τα posts τους να αποδεικνύουν πόσο αγαπημένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/CrG4n-5MzR3

«Χρόνια καλά με υγεία και αγάπη», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/CrG2wxAoD5T

Πηγή κεντρικής: mariabacodimou