Η Άννα Πρέλεβιτς έγινε νονά μαζί με την αδερφή της και η χαρά δεν κρύβεται

Η Άννα Πρέλεβιτς έγινε νονά μαζί με την αδερφή της και η χαρά δεν κρύβεται

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς βάφτισαν τον γιο της φίλης τους, Μαρίας Λαθούρη. Η matchy-matchy εμφάνιση και ο νεοφώτιστος Γεώργιος.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Άννα Πρέλεβιτς αφού λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, έγινε πνευματική μητέρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (15/07) το μοντέλο-παρουσιάστρια και η αδερφή της, Τέα βάπτισαν τον γιο της Μαρίας Λαθούρη και επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά. Οι δύο αδερφές και ο φίλος τους Γιάννης Νταφίλης έγιναν πνευματικοί γονείς του γιου της δικηγόρου και του συζύγου της, Παύλου Αχή.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς έγιναν νονές

Οι αδερφές Πρέλεβιτς ήθελαν όλα να είναι τέλεια και από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τις προετοιμασίες της βάπτισης με μαλλιά και μακιγιάζ. Άννα και Τέα έδωσαν το παρών στην εκκλησία με παρόμοιο χτένισμα και matchy φόρεμα σε μωβ και μπλε χρώμα.

anna6.jpg

Η Τέα Πρέλεβιτς δημοσίευσε μερικά Ιnstagram stories ενώ λίγο αργότερα η Άννα Πρέλεβιτς πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με τον νεοφώτιστο Γιώργο στην οποία έγραψε: «Σ'αγαπάμε μέχρι τον ουρανό Γιωργάκι μας. Οι νονοί σου».

anna8.jpg

Πριν από τη βάπτιση πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία. Τον Ιούνιο του 2022 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας, λίγο πριν υποδεχθούν τον γιο τους.

https://www.instagram.com/reel/CuwUaRMIX4F/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Ο γάμος τους και ο τραγουδιστής - έκπληξη στη δεξίωση

Πηγή κεντρικής: annaprelevic