Οικονομάκου & Συνατσάκη: Ο Βασάλος τους έδωσε την καλύτερη ευχή στο νέο ξεκίνημα

Οικονομάκου & Συνατσάκη: Ο Βασάλος τους έδωσε την καλύτερη ευχή στο νέο ξεκίνημα
NDP photo agency

Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη εγκαινίασαν το νέο τους showroom και οι καλύτεροί τους φίλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί τους.

Τέσσερα χρόνια συνεργασίας και το opening του νέου τους showroom γιόρτασαν το απόγευμα της Τετάρτης (05/07) η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια-influencer έχουν δημιουργήσει μαζί brand ένδυσης και πρόσφατα πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο θα φιλοξενεί τις συλλογές τους και την εταιρεία κοσμημάτων της Αθηνάς Οικονομάκου.

Στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος έδωσαν το παρών τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα ανάμεσά τους οι: Φίλιππος Μιχόπουλος, Αλίκη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νίκη Παλληκαράκη, Fipster, Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Άννα και Τέα Πρέλεβιτς, Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο Κωσταντίνος Βασάλος έδωσε την πιο σωστή ευχή

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επιστρέψει στην μετά-Survivor καθημερινότητα και δεν σταματά να βλέπει φίλους και συνεργάτες, Ο 33χρονος είναι κολλητός φίλος με τον Fipster και τις τελευταίες εβδομάδες έχει έρθει πιο κοντά με την Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι στην ίδια παρέα μαζί με Ντορέττα Παπαδημητρίου, Fipster και Βάλια Χατζηθεοδώρου.

1688626236127-92160845-vasalos1.jpg

Ο γνωστός personal trainer παρευρέθηκε στα εγκαίνια και δημοσίευσε ένα Ιnstagram-story για να ευχηθεί «Καλές δουλειές».

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της κι ο λόγος αποκαλύφθηκε στα stories της

vasalos2.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς όπως η ίδια είπε στις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βλέπουμε στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς».

«Του χρόνου θα είμαι στον ΑΝΤ1, σε μια καινούργια σειρά που λέγεται «Ο πρώτος από εμάς». Είχα πρόταση να κάνω το Shopping Star, αλλά επέλεξα να κάνω τη σειρά. Έκανα δοκιμαστικό και με επέλεξαν. Δεν μπορούσα να το κάνω. Το διασκέδασα πάρα πολύ και θα το έκανα, αλλά η άλλη πρόταση πραγματευόταν στον κλάδο μου, την υποκριτική. Σκέφτηκα ότι το πρόγραμμα θα ήταν πολύ πιο εύκολο, κάνοντας 2 μέρες την εβδομάδα γύρισμα, αλλά παρ’ όλα αυτά είπα 5 μέρες 10ωρα, εκεί ανήκω», τόνισε η ηθοποιός.

Μαίρη Συνατσάκη: «Kανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα»

Πριν λίγες ώρες Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που ακούει από τη ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά καθώς και ότι έκανε δοκιμαστικό για το «Shopping Star».

«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και πρόσθεσε: «Έκανα και εγώ κουβέντα για το Shopping Star. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω».

Η ultra chic εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη

Η 38χρονη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την αδερφή της και η διαφορά στο σώμα της είναι εμφανής.

Η «Mairiboo» έχει απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες της. Για τα εγκαίνια η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με χρυσές κεντητές λεπτομέρειες και χρυσά σανδάλια, δημιουργώντας ένα απόλυτα κομψό και άνετο look.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια.

Πηγή κεντρικής: ndp