Άννα & Τέα Πρέλεβιτς ποζάρουν με την μητέρα τους όμως δείχνουν σαν αδερφές

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς ποζάρουν με την μητέρα τους όμως δείχνουν σαν αδερφές

Η 55χρονη Νεβένα Πρέλεβιτς Μαριάνοβιτς φωτογραφήθηκε ανάμεσα στις κόρες της και εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά της.

Η Άννα Πρέλεβιτς διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του Νικήτα Νομικού. Η 32χρονη ανανεώνει συχνά το περιεχόμενο στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πριν λίγες ώρες το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στην οποία ποζάρει με την αδερφή της Τέα και την εντυπωσιακή μητέρα τους.

H εντυπωσιακή μητέρα των αδερφών Πρέλεβιτς

Οι τρεις γυναίκες φορούν άνετες, cozy φόρμες από τη νέα σειρά ρούχων των αδερφών Πρέλεβιτς με την Νεβένα Πρέλεβιτς Μαριάνοβιτς να λάμπει από ευτυχία δίπλα στις κόρες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η φυσική ομορφιά της 55χρονης δεν περνά απαρατήρητη και θα μπορούσε άνετα να είναι η μεγάλη τους αδερφή.

https://www.instagram.com/p/Coc5iPTK6qz

Η Νεβένα Πρέλεβιτς έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία (γέννησε την Άννα Πρέλεβιτς σε ηλικία 23 ετών) με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να είναι ολοένα και πιο δεμένη με τις κόρες της.

Άννα και Τέα πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την μητέρα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιράσει απλόχερα χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό. Η σύζυγος του Μπάνε Πρέλεβιτς τρέφει τεράστια αδυναμία στις κόρες τους και τις στηρίζει έμπρακτα σε κάθε τους βήμα. Η μητέρα του μοντέλου μετρά αντίστροφα για την συγκινητική στιγμή όπου θα ντύσει νυφούλα την κόρη της και θα την δει να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της εντυπωσιακής μαμάς των αδερφών Πρέλεβιτς.

H Άννα Πρέλεβιτς μάς δείχνει τις προετοιμασίες του γάμου της με το πιο ροκ look

Οι νέες λεπτομέρειες του γάμου Πρέλεβιτς-Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την γαμήλια τελετή.

«Παντρεύομαι 27 Μαϊου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δε θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν ένα χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».

https://www.instagram.com/p/ChPqRnqKoE8

Για την πρόταση γάμου το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια ανέφερε: «Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Πηγή κεντρικής: annaprelevic