Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Ο γάμος τους και ο τραγουδιστής - έκπληξη στη δεξίωση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Ο γάμος τους και ο τραγουδιστής - έκπληξη στη δεξίωση

H Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός θα ανέβουν σε λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας. Η τοποθεσία της γαμήλιας δεξίωσης, οι νέες λεπτομέρειες και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Αντίστροφα μετρούν για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, οι οποίοι θα ενώσουν σήμερα το απόγευμα τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σε λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε κεντρικό ναό της Αθήνας. Κοντά τους θα έχουν ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους αφού επέλεξαν να κρατήσουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλες οι φορές που η Άννα Πρέλεβιτς πόζαρε με νυφικό

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει φορέσει αρκετές φορές νυφικές δημιουργίες, γνωστών σχεδιαστών ωστόσο σήμερα έχει κάθε λόγο να νιώθει σαν πριγκίπισσα, δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό.

«Είμαστε πραγματικά τυχεροί για τους επαγγελματίες που θα έχουμε δίπλα μας εκείνη την ημέρα. H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου, ο Μελέτης Παγώνης, o wedding planner μας, ο οποίος πραγματικά μπορεί να οργανώσει τον γάμο των ονείρων κάθε γυναίκας (αλλά και άντρα!), ο Γιώργος Γαλακτερός που έχει αναλάβει όλη την παραγωγή (και τον φωνάζω πλέον «εξωγήινο» με τις φανταστικές ιδέες και ικανότητες που έχει), η Τίνα Μαρτινέγκου, που μου έφτιαξε τα πιο φανταστικά προσκλητήρια και μπομπονιέρες, και πόσοι άλλοι που θέλω να τους ανεβάζω καθημερινά στο Instagram μου, γιατί έχουν κάνει όλο αυτό το ταξίδι μαγικό! Είναι όλοι μοναδικοί, τους αγαπώ και έχουν γίνει πλέον φίλοι μας! Επίσης, για εμάς είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που θα έρθουν εκείνη την ημέρα να χαρούν πραγματικά με τη χαρά μας. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε ο γάμος μας να γίνει σε στενό κύκλο, με καλεσμένους που ξέρουμε ότι ανυπομονούν κι εκείνοι όσο κι εμείς», αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς στο Yes-I-Do.gr και στην Μυρτώ Κάζη.

Άννα Πρέλεβιτς: Το μέρος του γάμου με τον Νικήτα Νομικό, οι κουμπάροι και η αποχώρηση της Δούκισσας

To 2020 η Άννα Πρέλεβιτς είχε κάνει μια ακόμη πρόβα νυφικού, στα πλαίσια του Yes I Do Catwalk όπου συμμετείχε ως μοντέλο. To Queen.gr είχε εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Οι μελλόνυμφοι θα παντρευτούν σε κεντρικό ναό της Αθήνας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε γνωστό club-restaurant στου Ζωγράφου. Μέχρι και σήμερα, διαρρέουν σταδιακά πληροφορίες, καθώς το ζευγάρι δεν θέλει να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες της πιο σημαντικής μέρας της ζωής του.

Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού θα δώσουν το παρών ενώ ο Διονύσης Σχοινάς αναμένεται να ξεσηκώσει τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

Η Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/Cj-2SrYKO9Z

«Παντρεύομαι 27 Μαϊου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δε θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν ένα χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».

Για την πρόταση γάμου το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια ανέφερε: «Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Την Παρασκευή (11/11) η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά πιο ευδιάθετη από ποτέ.

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

Η αποκάλυψη για το σχέδιο του νυφικού

Το μοντέλο έκανε πριν λίγο καιρό ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της. Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

nyfiko_prelevic.jpg

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα stories μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic