Η Κλέλια Πανταζή παρά τη δύσκολη εγκυμοσύνη της έφερε στον κόσμο τον τρίτο της γιο, τον «μαχητή» της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κλέλια Πανταζή παρά τη δύσκολη εγκυμοσύνη της έφερε στον κόσμο τον τρίτο της γιο, τον «μαχητή» της

Η Κλέλια Πανταζή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και για τους followers της με τρεις γιους είναι πλέον η «μάνα του λόχου».

Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου η Κλέλια Πανταζή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, ένα υγιέστατο αγοράκι. Οι δυο τους έχουν ακόμα δύο γιους, τον 4χρονο Μιχαήλ - Άγγελο και τον 1 έτους Αλέξανδρο - Ιωάννη.

Η αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος ήρθε μέσα από το Instagram της Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της.

Η ίδια και ο σύζυγός της ανυπομονούσαν να κρατήσουν στα χέρια τους το νέο μέλος της οικογένειας και μάλιστα η Κλέλια Πανταζή σε κάποια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα, ρώτησε με την ευκαιρία και τους followers της πότε πίστευαν πως θα γεννήσει.

https://www.instagram.com/p/CuWlu19L93X/

Οι ακόλουθοί της πάντως στη δημοφιλή πλατφόρμα βλέποντας πως η ίδια θα φέρει για τρίτη φορά στον κόσμο ένα αγοράκι την αποκάλεσαν στα σχόλιά τους «μάνα του λόχου», ενώ της ευχήθηκαν αν έρθει και τέταρτη εγκυμοσύνη για εκείνη, να φέρει στον κόσμο κι ένα κοριτσάκι, μάλλον για να «ισορροπήσει» την οικογένεια.

Η ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η Κλέλια Πανταζή είχε ανακοινώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη με κάποιες ευφάνταστες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον άντρα της και τους δύο γιους της τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας στην φουσκωμένη κοιλίτσα της γραμμένο τον αριθμό 3 ενώ οι γιοι της φορούσαν κάποια χαριτωμένα μπλουζάκια που έγραφαν «μεγάλος αδερφός» και «όχι πια μικρός αδερφός».

https://www.instagram.com/p/Cp9-Iz0ocE8/

Παρ' όλα αυτά, στην τελευταία της ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει η ίδια αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας ως τον μικρό τους «μαχητή» κι αυτό γιατί η ίδια δεν είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη. Όπως είχε εξομολογηθεί σε κοινή της συνέντευξη με την αδερφή της Άννη, στο περιοδικό Hello! ενώ στην αρχή όλοι χάρηκαν με τα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης μια αποκόλληση ήταν αυτή που τους τρόμαξε όλους.

https://www.instagram.com/p/CuyuZACo5Et/

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο. Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά. Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας».

Το πιο όμορφο σε όλη αυτή την περιπέτεια, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην συνέντευξη αυτή ήταν η στάση του μεγάλου της γιου, ο οποίος κατάλαβε πως η μαμά του δεν ήταν πολύ καλά. Η Κλέλια Πανταζή ανέφερε σχετικά: «Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά. Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα».

https://www.instagram.com/p/CuucTjDoMpc/

Τέλος καλό, όμως και όλα καλά για την οικογένεια Τσάκαλου που πλέον με τρεις γιους περνάει σε νέα φάση με μόνο όμορφες περιπέτειες.