Κλέλια Πανταζή: Από το χάλκινο με την εθνική του ανσάμπλ το 2000 στο χρυσό το 2023 με τρία παιδιά

Κλέλια Πανταζή: Από το χάλκινο με την εθνική του ανσάμπλ το 2000 στο χρυσό το 2023 με τρία παιδιά
Instagram

Το σούπερ μοντέρνο σπίτι με τις κόκκινες πινελιές και η μίνι κουζίνα για τους MasterChef Junior στο σαλόνι.

Γεννημένη στις 18 Μαρτίου του 1985, η Κλέλια Πανταζή πριν από δύο μέρες έγινε 38 ετών και δεν θα μπορούσε να κάνει πιο χαρούμενο post από αυτό της τρίτης εγκυμοσύνης της.

Κάνοντας μία ασπρόμαυρη ανάρτηση λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της και ποζάροντας με τους τρεις άντρες της ζωής της, η περήφανη μαμά ανακοίνωσε το baby Νο 3 με τα εξής λόγια:

Baby boom! Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή

«Τι να σας γράψω τώρα κ’ εγώ.. Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της.. Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!».

https://www.instagram.com/p/Cp9-Iz0ocE8

Ποια είναι η Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια -δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Η «Αλίκη» από τη «Βέρα στο δεξί» γνώρισε τον έρωτα της ζωής της σε ένα ταξίδι με την Κλέλια Ρένεση

https://www.instagram.com/p/Bb1nAd5gGCp

Το 2000, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, προκρίθηκε στον τελικό του ανσάμπλ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής Ελλάδος. Το ανσάμπλ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις 30 Σεπτεμβρίου και η Πανταζή έγινε η νεότερη σε ηλικία Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, καθώς τη χρονιά εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Η ελληνική ομάδα αποτελούνταν επίσης από τις Ειρήνη Αϊνδηλή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, και Άννα Πολλάτου και έλαβαν 39.285 βαθμούς.

Όπως είναι γνωστό, αδελφή της είναι η επίσης αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Άννη Πανταζή.

https://www.instagram.com/p/CkNyV3fIEkm

Η Άννη Πανταζή είναι μαμά δύο παιδιών. Η αθλήτρια στις 27 Ιανουαρίου του 2019 έφερε στη ζωή την κόρη τη, Χριστιάννα, καρπό του έρωτά της με τον Χριστόφορο Χούμα ενώ ο γιος τους, Φίλιππος, ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2021.

https://www.instagram.com/p/Cm4OoxdIoOA

Ζωές παράλληλες

Τον Ιούλιο του 2021, οι αθλήτριες ανακοίνωσαν μαζί τις δεύτερες εγκυμοσύνες τους.

https://www.instagram.com/p/CRMfS87r9eq

Η παραμυθένια ζωή της Κλέλιας

Η Κλέλια, από το 2018 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Λευτέρη Τσάκαλο και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Μιχαήλ-Άγγελο (γενν. 8 Δεκεμβρίου 2019) και τον Αλέξανδρο-Ιωάννη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2022). Όπως είναι λογικό, η οικογένεια ανυπομονεί για την έλευση του νέου μέλους.

https://www.instagram.com/p/CfehkgmIafE

Το σπίτι της οικογένειας

Όπως έχει δείξει πάρα πολλές φορές μέσα από το Instagram της η Κλέλια Πανταζή, το σπίτι τους είναι ένας φωτεινός και μοντέρνος χώρος, με το κόκκινο να κυριαρχεί ως χρώμα. Όπως είναι λογικό, τα παιχνίδια είναι παντού μέσα στο σπίτι, ενώ στο σαλόνι είναι τοποθετημένη μία μίνι κουζίνα στην οποία δημιουργούν οι MasterChef junior.

Η μίνι κουζίνα στο σαλόνι

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας

Όταν η Κλέλια άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από λίγα χρόνια