Η Sofia Vergara χώρισε και το «γιόρτασε» στην Ιταλία με ένα αποκαλυπτικό μαγιό και τις φίλες της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Sofia Vergara χώρισε και το «γιόρτασε» στην Ιταλία με ένα αποκαλυπτικό μαγιό και τις φίλες της

Οι φήμες ότι η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου επιβεβαιώθηκαν από το ζευγάρι, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και τρανή απόδειξη ήταν η αντίδραση της ηθοποιού.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στον διεθνή τύπο πως η Sofia Vergara και ο σύζυγός της Joe Manganiello χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου, επιβεβαιώθηκαν από τους ίδιους χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στην Page six και αποκάλυψε το τέλος στη σχέση τους παρακαλώντας, ωστόσο τα media να σεβαστούν την προσωπική τους ζωή καθώς και οι ίδιοι προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα φάση στη ζωή τους. Όπως είπαν χαρακτηριστικά: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς διανύουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Τα γενέθλια της Sofia φούντωσαν τις φήμες του χωρισμού

H Sofia Vergara πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην Ιταλία με κάποιους καλούς της φίλους. Eκεί ήταν που οι followers της άρχισαν να αναρωτιούνται πού είναι ο σύζυγός της, αφού στα στιγμιότυπα που ανέβαζε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram δεν φαινόταν πουθενά ο Joe.

https://www.instagram.com/reel/Cuib0HGt1Cc/

H ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων της έγραψε ότι ήταν πολύ ευτυχισμένη που βρισκόταν στο αγαπημένο της μέρος με τις καλύτερές της φίλες ενώ η «ξερή» ευχή του Joe Manganiello με ένα απλό «χρόνια πολλά» πάνω σε μια παλιά τους φωτογραφία, έκανε τις φήμες για τον χωρισμό όλο και πιο αληθινές.

Ο γάμος τους

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello ενώθηκαν με έναν παραμυθένιο γάμο τον Νοέμβριο του 2015 στο Palm Beach, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Η 51χρονη ηθοποιός και κριτής του America's Got Talent, απέκτησε στα 19 της τον γιο της, τον 31χρονο Manolo, από τον γάμο της με τον Joe Gonzalez, με τον οποία βρισκόταν σε σχέση όσο ήταν στο σχολείο και στην Κολομβία. Ύστερα, οι δυο τους χώρισαν και η Sofia Vergara μετανάστευσε με τον γιο της στις ΗΠΑ.

Με τον Joe Manganiello, βέβαια η Κολομβιανή ηθοποιός δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά, καθώς η ίδια βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην της Nick Loeb. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης του, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση και κατόπιν σε κατάψυξη των εμβρύων. Μετά τον χωρισμό τους, ο Loeb διεκδίκησε τα έμβρυα και η διαμάχη του πρώην ζευγαριού έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με τον επιχειρηματία να ζητά την πλήρη επιμέλεια τους. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα μπορούσε να εμφυτεύσει τα έμβρυα σε άλλη γυναίκα, αν το επιθυμούσε. Ωστόσο, το Εφετείο στη Λουιζιάνα αρνήθηκε το αίτημα του Nick και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γονιμοποιημένα ωάρια χωρίς τη γραπτή συναίνεση του άλλου.

Οι λόγοι για τους οποίους χώρισαν

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού στη Daily Mail, ο λόγος που χώρισαν ήταν μάλλον το γεγονός πως οι δυο τους ήταν αρκετά διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, ασχέτως που αυτό ήταν που τους ένωσε στην αρχή.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή στα διεθνή μέσα: «Ο Joe είναι μεγάλο παιδί, του αρέσει να παίζει Dungeons & Dragons, του αρέσει η πάλη, ασχολείται αποκλειστικά με βιντεοπαιχνίδια, ταινίες με υπερήρωες, κόμικς, πηγαίνει σε συναυλίες, είναι μεγάλος θαυμαστής του NFL. Κυνηγάει τη διασκέδαση. Πάντα του αρέσει να είναι έξω και να περνάει καλά. Και μετά, όταν είναι ώρα να σοβαρευτεί και όταν έρθει η ώρα να πάει στη δουλειά, στρέφεται σε αυτό το κομμάτι του εαυτού του, αλλά είναι πάντα έτοιμος να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και να βγει έξω και απλώς να διασκεδάσει και να διασκεδάσει».

Κι αν στην αρχή αυτό ήταν που γοήτευσε τη Sofia Vergara, στο τέλος φαίνεται πως οι διαφορές τους και το επιβαρυμένο τους πρόγραμμά, δημιούργησε αρκετούς και καθημερινούς τριγμούς μεταξύ τους, οι οποίοι τελικά αποδείχθηκαν μοιραίοι για τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CorDUGcuMM9/

Η ζωή προχωράει για τη Sofia Vergara

Η Sofia Vergara σε αντίθεση με τον πρώην, πλέον, σύζυγό της Joe Manganiello - o οποίος δεν έκανε κάποια ανάρτηση - την ώρα που γινόταν γνωστή στα μέσα η είδηση του χωρισμού τους περνούσε χαλαρές στιγμές με τις φίλες της στο Ravello της Ιταλίας, ποζάροντας και βγάζοντας selfies.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της κάποια βίντεο με ένα αρκετά αποκαλυπτικό ολόσωμο μπλε λεοπάρ μαγιό στη βεράντα του καταλύμματος που έμενε, τα οποία συγκέντρωσαν τα άκρως θετικά σχόλια των followers της.

https://www.instagram.com/reel/CuzPgc6PnWS/

Η ηθοποιός του «Μοdern Family» φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει τη ζωή της και τι καλύτερο από το να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.