H Κατερίνα Παπουτσάκη με το απόλυτο καλοκαιρινό ντύσιμο και οι fans δηλώνουν ερωτευμένοι μαζί της

H Κατερίνα Παπουτσάκη με το απόλυτο καλοκαιρινό ντύσιμο και οι fans δηλώνουν ερωτευμένοι μαζί της

«Σ' αγαπάω πολύ είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου τα πάντα σου είναι όμορφα σε λατρεύω αγάπη μου πολλά πολλά φιλάκια».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και συνεχίζουν να έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της η ηθοποιός δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Τους τελευταίους μήνες η καλλιτέχνης πραγματοποίησε αρκετές live εμφανίσεις ενώ πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Λουλουδάκι». Η 44χρονη ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και έκανε βαλίτσες για τον πρώτο σταθμό των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι κορίτσι του Ιουλίου και κάνει διακοπές με τους άντρες της ζωής της

Οι διακοπές με τους γιους της

Η ηθοποιός και οι γιοι της (Μάξιμος και Κίμωνας) άφησαν για λίγο την πρωτεύουσα και παραθερίζουν μαζί με αγαπημένους φίλους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. H τρυφερή μαμά δεν σταμάτησε να παίζει με τα αγόρια της και να τα φωτογραφίζει σε αυθόρμητες στιγμές, χωρίς να μας αποκαλύπτει την τοποθεσία τους.

Αυτές είναι οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της ηθοποιού μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ξαναβρεί πλήρως τους ρυθμούς της και απολαμβάνει την κάθε της στιγμή έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Cuq9YQYoISb/

Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, οι καλλίγραμμες αναλογίες και το εξωτικό μαύρισμά της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Screenshot-2023-07-19-100528.png

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πιο fit από ποτέ και παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί διαδικτυακό body shaming μετά την απώλεια μερικών κιλών, η ίδια δείχνει απόλυτα υγιής.

papoutsaki1.jpg

Πριν λίγες εβδομάδες η καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και σχολίασε την εμφάνιση του γιου της Μάξιμου στο τελευταίο επεισόδιο.

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα», εξήγησε η ίδια.

Η stylish εμφάνιση και τα αποθεωτικά σχόλια των θαυμαστών της

Mαυρισμένη και εμφανώς ανανεωμένη η ηθοποιός πόζαρε με απαράμιλλο στυλ στον φωτογραφικό φακό και μοιράστηκε αργότερα τις λήψεις στο Instagram. Τζιν παντελόνι, λαδί top και μπεζ clogs συνέθεσαν το απόλυτο casual look με την Κατερίνα Παπουτσάκη να μας δίνει inspo για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Τα clogs είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος και συνδυάζονται με πολλά items όπως φορέματα, φούστες, παντελόνια και σορτς. Άνετα και κομψά θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα ολοκληρώσουν επιτυχώς κάθε look.

Οι fans της ηθοποιού σχολίασαν το post και επισήμαναν πόσο όμορφη και λαμπερή δείχνει η ηθοποιός, παροιμοιάζοντάς την με την Μοnica Belucci.

1689751951110-613693843-sxolia1.jpg

«Σ' αγαπάω πολύ είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου τα πάντα σου είναι όμορφα σε λατρεύω αγάπη μου πολλά πολλά φιλάκια» έγραψε ένας θαυμαστής της ηθοποιού.

Screenshot-2023-07-19-101426.png

«Είμαι ερωτευμένος μαζί σου εδώ και χρόνια είσαι η αγαπημένη μου ηθοποιός τα φιλιά μου», πρόσθεσε ένας άλλος.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα σχόλια.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki