Κορμί Κατερίνας Παπουτσάκη και μαύρισμα Κίμωνα: Το summer look και οι διακοπές με τους γιους της

Κορμί Κατερίνας Παπουτσάκη και μαύρισμα Κίμωνα: Το summer look και οι διακοπές με τους γιους της

Τα σχόλια για την Κατερίνα Παπουτσάκη από τους followers της για το σώμα της και οι βουτιές με τον Κίμωνα και τον Μάξιμο. 

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα τελείωσαν και παράλληλα με κάποιες συναυλίες που θα κάνει το καλοκαίρι, η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τις διακοπές με τους γιους της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Τα καλοκαιρινά της στιγμιότυπα όμως έφεραν χιουμοριστικά σχόλια από τους φανς της, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν ακόμη και τη σειρά που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

https://www.instagram.com/p/CtSAISooHar/

Στόχος για τον Αύγουστο: Κορμί Παπουτσάκη και μαύρισμα Κίμωνα

Σε προορισμό που δεν αποκαλύπτει - με ένα μεγάλο ενδεχόμενο να βρίσκεται στην πατρίδα της την Κρήτη - η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τις διακοπές της με τα αγόρια της, τον μεγαλύτερο γιο της Μάξιμο που είναι πια 10 ετών και τον μικρότερο Κίμωνα που είναι 4 ετών.

Ο Μάξιμος μάλιστα είχε πάρει μέρος και σε μία σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο στα «Καλύτερά μας χρόνια».

«Τα καλύτερα μας χρόνια» έκαναν φινάλε με το Twitter να αποθεώνει και τον μικρό γιο της Παπουτσάκη

https://www.instagram.com/p/CuiB9NZIpEK/

Ο μικρότερος γιος της είναι και εκείνος που ακόμη χρειάζεται τη φροντίδα της μαμάς του, η οποία για το χατίρι του έγινε και η καλύτερη δασκάλα κολύμβησης. Αν και από την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα φάνηκε πως ο μικρός δεν τολμούσε εύκολα να βουτήξει.

https://www.instagram.com/p/Cuq9YQYoISb/

Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση στους followers της Κατερίνας είναι το μαύρισμα του μικρού της γιου, όπως και το δικό της αψεγάδιαστο σώμα. Και βγήκε το σύνθημα: «Στόχος για τον Αύγουστο: Κορμί μαμάς και μαύρισμα Κίμωνα».

papoutsakimagio.jpg

Σε μία της φωτογραφία με νάζι η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αν και αυτή την περίοδο της καριέρας της όταν την υποδυόταν τηλεοπτικά, δεν την ευχαριστεί να τη θυμάται.

papoutsakidiakopes.jpg

Η ηθοποιός που ολοκλήρωσε τον ρόλο της στην υπέροχη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» ως Μαίρη Αντωνοπούλου, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, το 5ο κατά σειρά τραγούδι της μουσικής της καριέρας με τίτλο «Λουλουδάκι» ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια σε τζαζ mood.