Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι κορίτσι του Ιουλίου και κάνει διακοπές με τους άντρες της ζωής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι κορίτσι του Ιουλίου και κάνει διακοπές με τους άντρες της ζωής της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει διακοπές με τους γιους της και οι φωτογραφίες θα σε ταξιδέψουν.

Πιο ανέμελη και ανανεωμένη από ποτέ είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και μπορεί να αφιερώσει τον ελεύθερό της χρόνο σε εκείνη και στα παιδιά της.

Οι πρώτες διακοπές μετά το διαζύγιο

Η 44χρονη και οι γιοι της (Μάξιμος και Κίμωνας) άφησαν για λίγο την πρωτεύουσα και παραθερίζουν μαζί με αγαπημένους φίλους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CuiB9NZIpEK/

Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, οι καλλίγραμμες αναλογίες και το εξωτικό μαύρισμά της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

papoutsaki3.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πιο fit από ποτέ και παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί διαδικτυακό body shaming μετά την απώλεια μερικών κιλών, η ίδια δείχνει απόλυτα υγιής.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Πριν λίγες εβδομάδες η καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και σχολίασε την εμφάνιση του γιου της Μάξιμου στο τελευταίο επεισόδιο.

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο. Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα», εξήγησε η ίδια.

Το νέο της τραγούδι είναι μια ωδή στο καλοκαίρι

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου η καλλιτέχνης έχει δώσει έμφαση στην μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Πριν λίγες ημέρες η 44χρονη ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Λουλουδάκι», ένα κομμάτι με ρετρό επιρροές και τζαζ χρώματα.

https://www.instagram.com/reel/CuWm0c6InGo/

Πριν λίγους μήνες Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της υιοθετώντας μακριά μαλλιά με τα οποία είχε συστηθεί και στο κοινό, αφήνοντας έτσι πίσω το καρέ το οποίο και τίμησε για αρκετό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Ckd7QDzq44Z/

Η 43χρονη είχε υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα ωστόσο ως γνωστόν όλες οι γυναίκες κάνουμε αισθητές αλλαγές στα μαλλιά μας μετά από μία αλλαγή που υπάρχει και στη ζωή μας.

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμός, το unfollow και η επόμενη ημέρα

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει αθόρυβα από τις αρχές του φθινοπώρου και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους υπό τις νέες συνθήκες.

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022. Τον περασμένο Ιούνιο πριν ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γιορτάσει τα 44α γενέθλιά του και η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να του ευχηθεί.

papoutsaki_pilafas.jpg

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε η ηθοποιός στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πως το post δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki