Το έπαθλο του Survivor καλύτερο από Όσκαρ για τον Σάκη Κατσούλη και ο νέος «Ντάφυ»

Το έπαθλο του Survivor καλύτερο από Όσκαρ για τον Σάκη Κατσούλη και ο νέος «Ντάφυ»

Η τοποθέτηση που έκανε στα δύο του έπαθλα. Ο Σάκης Κατσούλης μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψαν στις καθημερινές του συνήθειες και σε shopping therapy στο σούπερ μάρκετ. 

Ο νικητής τoυ Survivor All Star 9 μέρες μετά την κατάκτηση του επάθλου του για δεύτερη φορά στο reality επιβίωσης, έχει ήδη επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Και όχι μόνο στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αλλά και στα απλά πράγματα που έκανε o Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα. Αυτό που άλλαξε είναι σίγουρα η σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, αλλά όχι με έναν άλλο τραγουδιστή που παραμένει κολλητός του.

Εκείνο όμως που θα σου κάνει εντύπωση, είναι ο τρόπος που βρήκε ο Σάκης για να τοποθετήσει σε περίοπτη θέση τα δύο του έπαθλα, για να δείξει πόσο σημαντικά είναι για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Cuue_Q3sL95/

Shopping therapy, η πρώτη φωτογράφηση με την Μαριαλένα και ο Ηλίας Βρεττός

Μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Κατσούλης μπήκε σχεδόν αμέσως στους ρυθμούς της παλιάς του καθημερινότητας πριν το Survivor All Star. Το πρώτο 24ωρο για εκείνον και τη Μαριαλένα, είχε συνεντεύξεις, συναντήσεις με φίλους και κυρίως με τις οικογένειές τους.

Έγινε όμως και επιστροφή στις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις στα μαγαζιά που έχει στο Περιστέρι ο Σάκης, αλλά και shopping therapy όπως το ονόμασε ο ίδιος, στο σούπερ μάρκετ για να εφοδιάσουν το σπίτι τους με τα απαραίτητα.

katsoulis_soupermarket.jpg

Ο Σάκης σε αυτές τις συναντήσεις με φίλους, βρέθηκε ξανά με τον καλό του φίλο Ηλία Βρεττό ο οποίος έσπευσε και δημόσια να του δώσε τα συγχαρητήριά του. Λέγοντας αρχικά πως ενώ είχε επιφυλάξεις για τη δεύτερη συμμετοχή του Σάκη στο Survivor, τελικά είχε άδικο. Γιατί όπως έγραψε μεταξύ άλλων: «Ευτυχώς που δεν με άκουσες αδερφέ μου αγαπημένε! Μου έδειξες πως τελικά όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου, θα πρέπει να ακούς μόνο το ένστικτό σου! Πολλά συγχαρητήρια και δημόσια και τα καλύτερα έρχονται! Σας αγαπάμε πολύ!».

https://www.instagram.com/p/Cu34UwlNkjn/

Ο Σάκης το διάστημα από τη προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον τραγουδιστή, όπως και με έναν άλλο τραγουδιστή, τον Ντάφυ. Μόνο που πλέον έχει επέλθει οριστική ρήξη στην σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

Η «πληρωμένη» απάντηση του James Kαφετζή στον Κατσούλη περί φιλίας ήρθε στην ανάρτηση του Μπάρτζη

Πάντως από την τόσο γλυκιά ανάρτηση του Ηλία Βρεττού αγκαλιά με τον Σάκη παρατηρήσαμε μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Τις δύο ειδικές προσθήκες από πλεξιγκλάς που έχει κατασκευάσει για να τοποθετήσει τόσο το έπαθλο του 2021 όσο και εκείνο του 2023 μέσα στο μαγαζί του.

1689848160662-799879270-katsoulis_vrettos.jpg

Είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εκείνον, τόσο για την προσπάθεια που κατέβαλλε για να τα κατακτήσει, όσο και γιατί οι στόχοι του και τις δύο φορές ευοδώθηκαν.

Καλύτερα και από Όσκαρ τα έπαθλα. Αν και μερικοί αστέρες του Hollywood όπως έχουν πει σε συνεντεύξεις τους, τα χρυσά του αγαλματίδια κατέληξαν κάποια στιγμή σε πολύ περίεργα μέρη του σπιτιού τους. Από το μπάνιο (Έμμα Τόμσον) μέχρι το δωμάτιο των παιδιών τους (Σάντρα Μπούλοκ).