Η Μαριαλένα πέρασε στον ημιτελικό του Survivor αλλά ο Ντάφυ έγινε πάλι viral για τον Μπάρτζη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριαλένα πέρασε στον ημιτελικό του Survivor αλλά ο Ντάφυ έγινε πάλι viral για τον Μπάρτζη

Μπορεί η Σταυρούλα μετά την αποχώρησή της να τόνιζε πως η Μαριαλένα έφτασε στο τέλος του Survivor με τη δύναμη του Σάκη, όμως στον χτεσινό αγώνα η Ρουμελιώτη έδειξε πόσα μπορεί να καταφέρει μια γυναίκα μόνη της.

Τον δεύτερο και τελευταίο αγώνα κατάταξης είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star και ο παίκτης που θα τον κέρδιζε θα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο, αφού θα περνούσε απευθείας στον ημιτελικό που θα γίνει απόψε σε live μετάδοση από το Γαλάτσι. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει το πρώτο από τα δύο εισιτήρια του ημιτελικού.

Ο νικητής του δεύτερου αγώνα κατάταξης

Στον δεύτερο αυτό αγώνα κατάταξης μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να μην αγωνιζόταν αλλά ήταν εκεί για να «coachάρει» τη Μαριαλένα, μιας και μαζί συμπορεύτηκαν όλον αυτό τον καιρό, αφού είναι ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή. Απ' ότι φαίνεται οι προπονητικές οδηγίες του Σάκη Κατσούλη απέδωσαν καρπούς και έτσι νικήτρια του αγώνα ήταν η Μαριαλένα, η οποία κατάφερε να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον αποψινό ημιτελικό.

Η Μαριαλένα, παρότι τόσο καιρό οι συμπαίκτες της αλλά και το κοινό υποστήριζαν πως προχώρησε στο παιχνίδι λόγω της στήριξης του Σάκη Κατσούλη, απέδειξε με αυτήν της τη νίκη πως δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση, τουλάχιστον αγωνιστικά, αφού κατάφερε να υπερισχύσει απέναντι σε δύο πιο δυνατούς άντρες από αυτήν, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν οι δύο παίκτες που δεν τα κατάφεραν κι έτσι οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν ξανά γι' αυτούς, ώστε ο κόσμος να αποφασίσει ποιος από τους δύο θα περάσει στον ημιτελικό. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ωστόσο θα γίνει από τον Γιώργο Λιανό live από την Ελλάδα πια, μιας και οι παίκτες επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο για την τελική φάση του παιχνιδιού.

Το κοινό ασχολείται μόνο με τον Μπάρτζη

Τι κι αν η Μαριαλένα ήταν αυτή που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό, οι fans του ριάλιτι επιβίωσης στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Twitter ασχολήθηκαν και πάλι με τον Νίκο Μπάρτζη. Άλλοι γιατί τον στηρίζουν πολλοί ενεργά και θέλουν να σηκώσει την «κούπα», σαν κάτι που του «χρωστούσε» το παιχνίδι επιβίωσης από το 2021,

κι άλλοι γιατί σχολίασαν αρνητικά την στήριξη που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης από τον Τριαντάφυλλο ή αλλιώς Ντάφυ.

Θα κάνει κακό στον Μπάρτζη η στήριξη από Ντάφυ;

Ουσιαστικά όλο αυτό το διάστημα ο Τριαντάφυλλος ήταν υπέρ του συγκεκριμένου παίκτη, αφού τον θεωρεί τον μόνο αληθινό στο Survivor. Σχεδόν σε κάθε ψηφοφορία, μάλιστα στην οποία ήταν προτεινόμενος ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ντάφυ ήταν αυτός που παρακινούσε τους followers του να τον ψηφίσουν. Πώς και δεν στήριξε τον άλλοτε «αδερφό» του, τον Σάκη Κατσούλη; Πολύ απλά γιατί η παρέα του Κατσούλη με τον Κόρο στα πλαίσια του All Star ήταν κάτι που απογοήτευσε τον Τριαντάφυλλο, μιας και στο Survivor που συμμετείχε κι αυτός, το 2021, είχε κάποια «προηγούμενα» με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Παρ' όλα αυτά, ο τραγουδιστής χθες που εμφανιζόταν σε κάποιο μαγαζί σκέφτηκε να πει στο κοινό που τον παρακολουθούσε να στηρίξει Νίκο Μπάρτζη, μιας και ο παίκτης του Survivor περνούσε ξανά από ψηφοφορία.

Βέβαια, η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που περίμενε και παρότι ο ίδιος πήγε να το «κλέψει» στο Twitter σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, πολλοί ήταν και αυτοί που άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως τελικά όλη αυτή η στήριξη του Ντάφυ στον Νίκο Μπάρτζη γυρίσει μπούμερανγκ και τελικά εκείνος δεν καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο.

359687569_1426740878176267_4094135369790928959_n.jpg

Μένει μόνο να δούμε τι θα γίνει στον αποψινό ημιτελικό.