Η Μαριαλένα απάντησε στην ανάρτηση του Survivor της καρδιάς της Σάκη Κατσούλη με ένα μήνυμα λατρείας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριαλένα απάντησε στην ανάρτηση του Survivor της καρδιάς της Σάκη Κατσούλη με ένα μήνυμα λατρείας

O Σάκης Κατσούλης ευχαρίστησε τον κόσμο που του χάρισε το έπαθλο στο Survivor All Star και η Μαριαλένα γι' ακόμα μια φορά με το σχόλιό της έδειξε την αγάπη της.

Αν και πέρασαν κάποιες μέρες από τον τελικό του Survivor All Star, o μεγάλος νικητής που ήταν - ξανά - ο Σάκης Κατσούλης, έκανε πριν λίγες ώρες την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο «υπερπαίκτης» όπως τον χαρακτήρισαν πολλοί, αφού κέρδισε για 2η φορά - μετά το τίτλο του Survivor 2021 - το έπαθλο του παιχνιδιού θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που για ακόμα μια φορά τον στήριξε έμπρακτα.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη

Στην πρώτη του, λοιπόν ανάρτηση στο Instagram ο Σάκης Κατσούλης έγραψε: «Σας ευχαριστώ απ’τα βάθη της καρδιάς μου!🙏🏽❤️🤙🏽 Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα. 🙏🏽❤️».

https://www.instagram.com/p/Cuue_Q3sL95/

Πολλοί από τους Survivors που τον στήριξαν, όπως ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασαν τη δημοσίευσή του.

Βέβαια στην ανάρτησή του αυτή σχολίασε και ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ο Παναγιώτης Τριβιζάς, για τον οποίο ο καλύτερος όλων των εποχών του ριάλιτι επιβίωσης, όπως έγραψε, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Άραγε αν κατάφερνε να φτάσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στον τελικό του Survivor, ως η κοινώς αποδεκτή καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor ο ίδιος θα βρισκόταν σε δίλημμα;

360284208_3555772787991525_7359490515162942175_n.jpg

Η πιο σημαντική απάντηση στο post

Για τον Σάκη Κατσούλη, ωστόσο η πιο σημαντική απάντηση στην ανάρτησή του ήταν αυτή της Μαριαλένας του. Μην ξεχνάμε ότι το 2021, ο ίδιος μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που του άρεσε πάρα πολύ, ήθελε να διεκδικήσει πίσω και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που βρισκόταν ήδη μέσα, καθώς ενώ ήταν ζευγάρι στην «έξω ζωή», λίγο πριν εκείνη μπει στο Survivor είχαν χωρίσει.

Και τα κατάφερε. Με το τέλος του παιχνιδιού εκείνος ήταν ο μεγάλος νικητής και λίγο αργότερα οι δυο τους έγιναν και πάλι ζευγάρι και ως ζευγάρι μπήκαν και στο Survivor All Star. Κι αν και τα πράγματα στην αρχή δεν πήγαν όπως τα ήθελαν αφού ήταν σε διαφορετικές ομάδες, οι δυο τους ήταν στήριγμα ο ένας για τον άλλο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού κατακτώντας την 1η και την 3η θέση.

Η Μαριαλένα, λοιπόν απάντησε στην ανάρτηση του αγοριού της γράφοντας: «Είσαι μεγάλος μάγκας… Σ’αγαπώ! 🤙🏽🏆🤍» κι εκείνος της απάντησε: «Αγαπάκι μουυυυ!!!».

361178263_976392543673697_1729794790146607658_n.jpg

Το σπίτι του All Star έρωτά τους

To ζευγάρι ζει στην Πετρούπολη και από τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς δημοσιεύουν στα social media τους έχουμε δει πως στο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους, κυριαρχούν τα γήινα χρώματα με το λευκό, το μπεζ και το γκρι να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο καθιστικό. Οι γκρι κουρτίνες δένουν απόλυτα με τον καναπέ και τα χαλιά, δίνοντας αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

https://www.instagram.com/p/B-Mk3uTg7Ol/

To σπίτι τους διαθέτει παράλληλα τζάκι που είναι το ιδανικό μέρος για χουχούλισμα τις κρύες νύχτες του χειμώνα ενώ ο μεγάλος αναπαυτικός καναπές τους στο σαλόνι είναι από τα αγαπημένα σημεία του ζευγαριού για χαλάρωση. Τέλος, οι γλάστρες που επέλεξε το ζευγάρι δίνουν θετικά vibes και urban διάθεση στο «καταφύγιό τους».