Στο σπίτι της Μαντώς Γαστεράτου στην Εκάλη η ντουλάπα της έχει κερδίσει τα περισσότερα likes

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο σπίτι της Μαντώς Γαστεράτου στην Εκάλη η ντουλάπα της έχει κερδίσει τα περισσότερα likes

Το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία της με τον Νίκο Ισηγόνη και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της που μοιάζει με «μια γλυκιά μελωδία!».

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου αφού πριν λίγους μήνες έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, έχουν αποκτήσει έναν 2χρονο γιο, τον μικρό Γιώργο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της

H Μαντώ Γαστεράτου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντάς μας το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της. Όπως η ίδια ανέφερε η μικρή, θα πάρει το όνομα Κυβέλη.

«Και το όνομα αυτής… Κυβέλη! Το αγαπώ αυτό το όνομα, κάθε φορά που το ακούω ηχεί στα αυτιά μου σαν μια γλυκιά μελωδία!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

mado_onoma.jpg

Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

H γέννηση του γιου της

Τον Ιούλιο του 2019, η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τον Ιανουάριο του 2020 το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4 κιλών.

https://www.instagram.com/p/B6v4eESgL5a

Ο ρομαντικός γάμος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη, τον Σεπτέμβριο του 2018. Φίλοι και πολυαγαπημένοι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

Η νύφη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Η τέλεση του μυστηρίου έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε δεξίωση σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανάβυσσο.

Γαστεράτου-Ισιγόνης: σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Αν ακολουθείς την παρουσιάστρια στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει την αγάπη που τρέφει για τη διακόσμηση. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 34χρονη έχει μοιραστεί φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού της στα βόρεια προάστια.

Η πρώην εστεμμένη και ο σύζυγός της διατηρούν μια πολύ μοντέρνα, minimal μονοκατοικία η οποία έχει πολύ χρώμα και στυλ. Το σαλόνι της παρουσιάστριας διαθέτει μία λευκή, πλεκτή, κρεμαστή κούνια, ιδανική για Instagramable λήψεις. Τα έντονα χρώματα (τιρκουάζ, πράσινο κ.ά) κυριαρχούν στον χώρο ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου ολοκληρώνουν επιτυχώς διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CTr7ersIhD0

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης του ζευγαριού είναι ό,τι πιο girly θα δεις σήμερα με τις παστέλ αποχρώσεις και τα ροζ διακοσμητικά να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/CfhA_mSrcOB

Στο δωμάτιο του μικρού Γιώργου πρωταγωνιστούν οι μπλε αποχρώσεις, με την παρουσιάστρια να έχει επιμεληθεί προσωπικά τη διακόσμηση.

Στον ελεύθερό της χρόνο η τρυφερή μαμά προτιμά να χαλαρώνει στον καναπέ ή να κάνει γυμναστική και παιχνίδια με τον γιο της στο γρασίδι που διαθέτει ο καταπράσινος κήπος τους.

https://www.instagram.com/p/CWQNacusP3n

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες θα θέλαμε την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας αφού αποτελεί το όνειρο της κάθε fashionista.

https://www.instagram.com/p/BtBYRoxnIYh

Πηγή κεντρικής: madogasteratou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας.