H Mαρία Σολωμού έκανε την πρώτη επίσημη βουτιά και μία ήταν η απορία: Μοιάζει με 18,19 ή 20 χρονών;

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαρία Σολωμού έκανε την πρώτη επίσημη βουτιά και μία ήταν η απορία: Μοιάζει με 18,19 ή 20 χρονών;

Η Μαρία Σολωμού έκανε και επίσημα την πρώτη της βουτιά και το look της και όλοι της έγραψαν πόσο ανανεωμένη και νεότερη δείχνει.

Η Μαρία Σολωμού έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην εγχώρια showbiz και πάντα οι κοιλιακοί της γίνονται talk of the town.

H ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη ενώ θα πρωταγωνιστεί για λίγο διάστημα ακόμα στην παράσταση «Όνειρο» που παίζεται εκεί.

https://www.instagram.com/p/Cty5U5vtQiN/

Η πρώτη επίσημη βουτιά

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media κι αν και έχει δημοσιεύσει για το φετινό καλοκαίρι ήδη αρκετές φωτογραφίες της με μαγιό, όπως έγραψε στην νέα της ανάρτηση η πρώτη της βουτιά έγινε και επίσημα σήμερα. Χαρακτηριστικά στην λεζάντα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν η εξής: «Επίσημα η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού!!!».

Ο λόγος είναι ότι αφενώς ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που είχε αρκετές βροχές και συννεφιασμένες μέρες, οπότε η ίδια αν και πήγαινε στην παραλία κρύωνε για να βουτήξει, όπως είχε δείξει σε story της στο Instagram, αφετέρου λόγω των υποχρεώσεών της με το θέατρο δεν προλάβαινε, οπότε είχε καταφύγει και στη λύση της «μπαλκονάδας» - του να βάλει δηλαδή το μαγιό της και να απολαύσει τον ήλιο στη βεράντα της.

https://www.instagram.com/p/CucFAVPNEX9/

Πάντως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα από την παραλία, ενώ όλοι θαύμασαν για ακόμα μια φορά το καλογυμνασμένο σώμα της, πρόσεξαν πως η ίδια φαίνεται ανανεωμένη και μάλιστα πολλοί αναρωτήθηκαν αν μοιάζει περισσότερο με 18, 19 ή 20 χρονών, λέγοντάς της πως μοιάζει να «μεγαλώνει μικραίνοντας».