Η Μαρία Σολωμού αποφάσισε να κάνει «μπαλκονάδα» στέλνοντας μήνυμα με δάκρυα στην Άννα Βίσση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Σολωμού αποφάσισε να κάνει «μπαλκονάδα» στέλνοντας μήνυμα με δάκρυα στην Άννα Βίσση

Η εμφάνιση με μπικίνι, το γραμμωμένο σώμα της και τα δάκρυα της Μαρία Σολωμού για το τραγούδι της Άννας Βίσση και η αντίδραση της τραγουδίστριας.

Το ότι έχει τόσο ωραίο σώμα η Μαρία Σολωμού μας το έχει δείξει αρκετές φορές. Το ότι όμως μερικά τραγούδια μπορούν να την αγγίξουν τόσο πολύ συναισθηματικά ώστε να δακρύσει το μάθαμε από εκείνη για πρώτη φορά. Η καυτή πόζα της με μπικίνι συνδυάστηκε πριν από λίγες ώρες με τα δάκρυα για ένα τραγούδι της Άννας Βίσση. Τι της απάντησε όμως η τραγουδίστρια;

https://www.instagram.com/p/CuJse4ogysP/

Αν δεν μπορείς να πας παραλία, κάνε μπαλκονάδα

Η Μαρία Σολωμού δεν έχει φύγει ακόμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και προς το παρόν έχει θεατρικές επαγγελματικές με την παράσταση της στο έργο «Όνειρο» του Σαίξπηρ και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά ακόμη και αν δεν πήγε στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου της, φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και λιάστηκε στον ήλιο, λανσάροντας και νέα καλοκαιρινή μόδα στο λεξιλόγιο διακοπών. Γιατί όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα, γιατί έχεις γενική πρόβα και δεν θες να ταλαιπωρηθείς….. η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα. Λιαστείτε υπεύθυνα».

https://www.instagram.com/p/CucFAVPNEX9/

Η Μαρία Σολωμού εκτός από το καλογυμνασμένο σώμα της μας έδειξε και τις ευαισθησίες της, ως γνήσια καλλιτεχνική φύση. Και επειδή εδώ και χρόνια είναι μεγάλη φαν της Άννας Βίσση, ένα δικό της τραγούδι στάθηκε η αφορμή για να βάλει τα κλάματα.

Η Μαρία Σολωμού θα είναι πάντα η Ράνια της καρδιάς μας (και ας ζηλεύουμε τους κοιλιακούς της)

Ανάμεσα σε μερικά μπιπ που περιελάμβανε το μήνυμά της προς την τραγουδίστρια, ανέφερε πως: «Κάθομαι και κλαίω σαν τρελή. Το πόσο έχω συγκινηθεί Άννα».

Η αναφορά της φυσικά ήταν για το remix αφενός και την επανεκτέλεση του τραγουδιού της Άννας με τον Νίκο Καρβέλα, το «Ξανά», ένα εμβληματικό ερωτικό τραγούδι τους.

Δεν ξέρουμε σε ποιον το αφιέρωσε η Μαρία Σολωμού πάντως στο μήνυμά της απάντησε η Άννα Βίσση εκφράζοντας την αγάπη της στην ηθοποιό. Άλλωστε και για την «απόλυτη» αποτελεί ένα σημαδιακό τραγούδι γιατί γράφτηκε από τον Νίκο Καρβέλα μετά το διαζύγιό τους.

solomou.jpg