Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη με το ίδιο beach look: Μήπως ξαναζούμε το «Δέστε τους»;

Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη με το ίδιο beach look: Μήπως ξαναζούμε το «Δέστε τους»;

Το μαγιό που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φόρεσαν στις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστριών που πέρασε από 40 κύματα. 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να κάνουν διακοπές σε διαφορετικούς προορισμούς, αλλά φαίνεται πως έχουν τα ίδια γούστα στο beach look που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους. Αλήθεια πως είναι σήμερα οι σχέσεις τους 14 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Δέστε τους»;

https://www.instagram.com/p/CuzQF2DoYYR/

Από Μύκονο στην Κρήτη

Η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Super Κατερίνα στον Alpha, ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο ων διακοπών της στην Μύκονο μαζί με την παρέα της. Και σε μία από τις αναρτήσεις της πόζαρε με ένα πράσινο ολόσωμο μαγιό το οποίο της ταίριαζε πολύ.

https://www.instagram.com/p/CurC4PmoYCq/

Μα με το ίδιο χρώμα και στυλ μαγιό (έστω και αν είναι διαφορετικό brand) πόζαρε και η Μαρία Ηλιάκη λίγες μέρες. Αυτό το μαγιό τελικά ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους και κολακεύει κάθε σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/Cu3xMfnoaG5/

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα τους την Κρήτη. Για να δεί και η γιαγιά Κατερίνα Μανουσάκη τη συνονόματη εγγονή της.

https://www.instagram.com/p/CsX8PwlIpPX/

Αυτή η fashion ταύτιση με τις δύο παρουσιάστριες μας έκανε να αναρωτηθούμε για το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

Αν θυμάσαι οι δυό τους είχαν συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή Δέστε τους το 2019.

Οι κοιλιακοί της Μαρίας Ηλιάκη θα σε κάνουν να πεις «Τι λες τώρα»

Σε μία συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου όταν έγινε και το «Ξαναδέστε τους» στο οποίο όμως δεν είχε συμμετάσχει είχε δηλώσει πως: «Το έχω πει. Που είναι το κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω, ούτε με την Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα, πολύ δύσκολα. Τελείωσε».

Φαίνεται όμως πως ο χρόνος λειαίνει τις διαφορές και τις διαφωνίες και έτσι οι δύο παρουσιάστριες με το πέρασμα των χρόνων, βρήκαν ότι δεν έχουν τελικά τίποτε να χωρίσουν. Μας το ξαναείπε πάλι η Κατερίνα: «Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν.