Οι πιο πιστές groupies της Άννας Βίσση είναι οι γυναίκες της ζωής της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι πιο πιστές groupies της Άννας Βίσση είναι οι γυναίκες της ζωής της

Η Άννα Βίσση φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι με συναυλίες που θα δώσει τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Πιστές ακόλουθοί της η κόρη της, η αδερφή της και η ανιψιά της.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι για να είναι μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο βδομάδες είχαν έρθει και τα αγόρια της στην Αθήνα, ο Νίκος και ο Νέστωρ, για να απολαύσουν την Άννα Βίσση σε μια από τις συναυλίες που έδωσε για τα 50 χρόνια καριέρας που συμπληρώνει φέτος.

Αυτή τη φορά η ίδια ταξίδεψε μαζί με τη μαμά της στην Κύπρο για την αντίστοιχη συναυλία που θα έδινε στην γενέτειρά της. Στον χώρο που θα γινόταν η συναυλία, η Σοφία Καρβέλα συνάντησε τη θεία της Νίκη Βίσση - Μπούφη και την ξαδέρφη της Βέρα Μπούφη που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την μοναδική Άννα Βίσση.

362931695_218339057856530_2860977399297900275_n.jpg

Η Νίκη δεν είναι η μοναδική αδερφή της Άννας Βίσση αφού υπάρχει ακόμα μία, η Λία, ενώ η τραγουδίστρια είναι το μεσαίο παιδί.

Μετά το τέλος της συναυλίας η Σοφία Καρβέλα φωτογραφήθηκε με τη μαμά της στο backstage περπατώντας σαν stars του Hollywood. Η ίδια μάλιστα, επιμελείται τις περισσότερες φορές το styling της, όπως έκανε και στη χθεσινή της συναυλία.

Οι αδερφές της Άννας Βίσση και η ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο

Οι τρεις αδερφές Βίσση είναι πολύ αγαπημένες ενώ η Λία ασχολείται και αυτή με τη μουσική τόσο με τη φωνητική όσο και ως καθηγήτρια πιάνου. Άλλωστε, είχαν ξεκινήσει μαζί με την Άννα Βίσση την καριέρα τους με εκείνη να συνοδεύει την τραγουδίστρια με το πιάνο. Έτσι, έγιναν γνωστές στην Κύπρο ως «Αδερφές Βίσση».

Πριν λίγα από 2 χρόνια οι τρεις τους γιόρτασαν μαζί τα 89α γενέθλια της μαμάς τους δημοσιεύοντας κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες τους.

Η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αγάπη στην ιδιαίτερη πατρίδα της και όπως όλοι οι Κύπριοι κάθε φορά που έρχεται η 20η Ιουλίου και η επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αισθάνεται το ίδιο βαρύ συναίσθημα κάνοντας πάντα το δικό της σχόλιο. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media της με την κυπριακή σημαία αγκαλιά ενώ στην λεζάντα έγραψε: «20 Ιουλίου 1974- 20 Ιουλίου 2023 𝐂𝐲𝐩𝐫𝐮𝐬 Δεν ξεχάστηκε ποτέ …».

https://www.instagram.com/p/Cu7Ks95tHKA/