H Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και με τον αδερφό της Αντρέα έκαναν throwback σε αγαπημένες στιγμές

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και με τον αδερφό της Αντρέα έκαναν throwback σε αγαπημένες στιγμές

Η Σοφία Καρβέλα έχει τις καλύτερες σχέσεις τόσο με την Αννίτα Πάνια όσο και με τον αδερφό της Αντρέα κι αυτό φάνηκε αφού ήταν ο πρώτος που συνάντησε ερχόμενη σήμερα στην Ελλάδα.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει πιθανώς τις διακοπές της με τους δυο γιους της, μιας και ο Νίκος κι ο Νέστωρ ήδη φαίνεται να έχουν έρθει στην χώρα μας, αφού απόλαυσαν τη γιαγιά και τον παππού στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στην Αθήνα για την επέτειο των 50 χρόνων καριέρας της Άννας Βίσση.

Απ' αγάπη υπερβολική τα δάκρυα της Σοφίας Καρβέλα για τους γονείς της & τα 50 χρόνια Βίσση

Η ίδια παράλληλα, έχει ξεκινήσει και μια νέα συνεργασία με μια εταιρεία εδώ στην Ελλάδα για λογαριασμό της οποίας έχει λανσάρει κάποια σχέδια μαγιό.

https://www.instagram.com/reel/CrF0HS-gfDf/

Το πρώτο πράγμα που έκανε στην Ελλάδα

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ερχόμενη πίσω στην πατρίδα ήταν να συναντηθεί με τον αδερφό της τον Αντρέα, τον γιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και τώρα που εκείνος έχει μεγαλώσει αρκετά - αφού είναι πια 14 χρονών - μπορούν να κάθονται πιο άνετα και να συζητούν για διάφορα θέματα.

Μάλιστα, ο Αντρέας θυμήθηκε και μια φωτογραφία που είχαν βγάλει όταν εκείνος ήταν μωρό κι εκείνη είχε μακριά καστανά μαλλιά, την οποία όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Σοφία Καρβέλα, τη σχολίασαν πολύ ευδιάθετοι.

Ο Αντρέας δεν είναι ο μοναδικός αδερφός της Σοφίας Καρβέλα, αφού ο Νίκος Καρβέλας έχει άλλον έναν γιο 1 έτους με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου.

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι ήδη micro - influencer

Με μαμά την Αννίτα Πάνια και μπαμπά τον Νίκο Καρβέλα, ο 14χρονος Ανδρέας δεν γινόταν να μην έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο αλλά και να μην του αρέσει η μουσική. Ο ίδιος αγαπάει την τραπ σκηνή πιο πολύ και γι' αυτό συχνά φωτογραφίζεται με διάφορους τραγουδιστές που εκπροσωπούν αυτό το είδος.

https://www.instagram.com/p/B6ImC5dnk8Z/

Και ο ίδιος όμως όταν ήταν μόλις 10 χρονών έβγαλε το πρώτο του τραγούδι στο κανάλι του στο YouTube, το οποίο είχε συζητηθεί αρκετά λόγω του αμφιλεγόμενου στίχου του.

Ο ίδιος φαίνεται βέβαια, αν και ακόμα είναι μικρός, πως θέλει μαζί με το τραγούδι να ακολουθήσει και μια καριέρα influencer και YouTuber. Και μπορεί να το καταφέρει άνετα, αφού αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ του στα social media θα προσέξεις ότι οι followers του ξεπερνούν τις 10.000.

https://www.instagram.com/p/CTDL8H5N3Fl/