Η Άννα Βίσση έκανε piercing με την κόρη της και μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Νίκο Καρβέλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση έκανε piercing με την κόρη της και μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Νίκο Καρβέλα
7385091

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα είναι το πιο cool δίδυμο. Οι υπέροχες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τα εγγόνια της και η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση για να περάσει μερικές ημέρες με την κόρη και τα εγγόνια της, που μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Los Angeles.

H καταξιωμένη τραγουδίστρια απολαμβάνει το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου, για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην μουσική βιομηχανία.

Η πιο cool γιαγιά της εγχώριας showbiz έχει τεράστια αδυναμία στους εγγονούς της, Νίκο και Νέστορα και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Αθήνα για το λανσάρισμα της νέας της σειράς με μαγιό και η οικογένειά της έδωσε σύσσωμη το παρών στο event για να την στηρίξει.

To matchy-matchy piercing μαμάς-κόρης

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα επισκέφθηκαν γνωστό piercing studio για να κάνουν δύο νέα piercings στα αυτιά τους.

H Σοφία Καρβέλα έδειχνε πολύ χαρούμενη για το νέο της απόκτημα και μέσα από τα Instagram-stories της αποθέωσε τη μαμά της.

Η τραγουδίστρια επέλεξε δύο σκουλαρίκια σε σχήμα αστεριού και η κόρη της την φωτογράφισε γράφοντας στη λεζάντα: «2 αστέρια για την πιο λαμπερή».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε την αλήθεια για τους γιους, τους γονείς και το ταλέντο της

Το ταξίδι της Άννας Βίσση στην Αμερική

Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνίδα σταρ έκανε βαλίτσες για Αμερική όπου πηγαίνει αρκετά συχνά για να δει την κόρη και τα εγγόνια της. Η τραγουδίστρια και η οικογένειά της βρέθηκαν στο Manhattan και στην 8th Avenue όπου έκαναν ανέμελες βόλτες και πόζαραν στον φακό.

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να φορά ένα πολύ στυλάτο casual look και πράσινο καπέλο με το Άγαλμα της Ελευθερίας.

https://www.instagram.com/p/CtgFblhuNqV/

Η Σοφία Καρβέλα δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την άφιξη της μαμάς Άννας δημοσιεύοντας το ένα στιγμιότυπο μετά το άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/reel/CtlAIBZgJ_C/

«Η γιαγιά της χρονιάς. Ποιος να το λεγε πως θα ερχόταν η μέρα», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας στην ανάρτησή της.

Σοφία Καρβέλα και Άννα Βίσση είναι το πιο stylish δίδυμο

Μαμά και κόρη μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μόδα, με τις εμφανίσεις τους να είναι η μια πιο κομψή από την άλλη. Η Σοφία Καρβέλα επιμελείται συχνά τα looks της μαμάς της επί σκηνής και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έκαναν κοινή έξοδο με παρόμοιες ενδυματολογικές επιλογές.

To viral video με τον Νίκο Καρβέλα στο TikTok

Πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση δημοσίευσε ένα video με τον Νίκο Καρβέλα στο TikTok το οποίο έγινε viral. Το θρυλικό δίδυμο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας συνεργάζεται ξανά με αφορμή τις επετειακές συναυλίες σε Αθήνα, Κύπρο και Θεσσαλονίκη για τα 50 χρόνια καριέρας της τραγουδίστριας.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε η Άννα Βίσση ανέφερε συγκινημένη: «Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα».

https://www.instagram.com/p/Cs7XVsUonyK/

Οι δύο καλλιτέχνες πόζαραν μαζί στο στούντιο και ερμήνευσαν το τραγούδι «Ξανά» που έχει γράψει ο συνθέτης και τραγούδησε για πρώτη φορά ο Σάκης Ρουβάς το 1994. Η 65χρονη αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο κομμάτι το έγραψε ο Νίκος Καρβέλας αντλώντας έμπνευση από τη σχέση τους, όταν χώρισαν.

«Ο Νίκος κι εγώ, εμείς, μια αγάπη υπερβολική σε μια σχέση καρμική. Το τραγούδι γράφηκε από εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τώρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη. Με αγάπη για τους «ομοιοπαθείς», έγραψε η σταρ στη λεζάντα του βίντεο.

Πηγή κεντρικής: ndp