Βαλαβάνη & Μόργκαν κάνουν διακοπές στην Τήνο και οι followers απορούν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βαλαβάνη & Μόργκαν κάνουν διακοπές στην Τήνο και οι followers απορούν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι φωτογραφίες «προδίδουν» την ευτυχία τους.

Ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε διακοπές. Μετά τις πρόσφατες εξορμήσεις της σε Κουφονήσια, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο η 36χρονη έκανε ξανά βαλίτσες για Κυκλάδες μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν και την παρέα τους.

Βαλαβάνη και Μόργκαν χαλαρώνουν στην Τήνο

Στην Τήνο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος-επιχειρηματίας και ο αγαπημένος της. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι φίλοι τους αγαπούν τα ταξίδια και τα θαλάσσια sports και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις εντός και εκτός συνόρων.

Πριν από μερικές ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε ένα αποκαλυπτικό κίτρινο bikini και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuwnZ46M8bG/

Oι fans της Ευρυδίκης Βαλαβάνη της χάρισαν περισσότερα από 41 χιλιάδες likes στο post και εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια τονίζοντας πόσο sexy και ανανεωμένη είναι η 36χρονη.

Screenshot-2023-07-19-112025.png

«Α ρε βασάλο τι έχασες», «Ευρυδίκη μου ο χωρισμός με τον Κωνσταντίνο σου πήγε βρε αγάπη μου !λάμπεις αρχικά φουλ πιο όμορφη και πολύ σεξυ !μπραβο ….εύγε», έγραψαν οι fans κάτω από την ανάρτηση της δημοσιογράφου απορώντας γιατί ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να χωρίσει με την πρώην Survivor.

kondia_361566423_227259540265567_5141943157934524146_n.jpg

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου σχολιάζοντας εμμέσως τη νέα της σχέση.

Screenshot-2023-07-19-112934.png

Η κολλητή φίλη της Ευρυδίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί της στο Instagram, με το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν να κάνει λίγο αργότερα την εμφάνισή του.

Screenshot-2023-07-19-112749.png

Ο μουσικός έκανε ένα λιτό αλλά άκρως περιεκτικό σχόλιο αφήνοντας τρία emojis σε σχήμα φωτιάς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani