Η Βαλαβάνη δεν πήγε στον τελικό του Survivor αλλά επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό σκοπό

Η Βαλαβάνη δεν πήγε στον τελικό του Survivor αλλά επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό σκοπό

Άφαντη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον τελικό του Survivor All Star αλλά στην Αθήνα επέστρεψε με αγάπη υπερβολική.

Στον τελικό του Survivor All Star, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σφύριξε αδιάφορα και δεν έδωσε το παρόν ούτε στον ημιτελικό, ούτε τη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή.

Αντίθετα, η δημοσιογράφος προτίμησε να επιστρέψει στις ρίζες της, στο χωριό της στη Λέσβο, παρέα με τον Γρηγόρη Μόργκαν, να ποζάρει με μπικίνι πιο fit από ποτέ σε συγκλονιστικά τοπία και η επιστροφή στην Αθήνα για λίγες μόνο ώρες ήταν σε Mood αγάπης υπερβολικής.

Το ταξίδι στην Λέσβο:

https://www.instagram.com/reel/CumRieULq2K/

Ευρυδίκη και Γρηγόρης Morgan δεν ποζάρουν μαζί στα social media, αλλά ο μουσικός άφησε την καρδούλα του στο πρόσφατο ποστ από το κοινό ταξίδι στα Δωδεκάνησα.

1689241609527-234854876-valavani1.jpg

Αγάπη Υπερβολική για την Άννα Βίσση

Η Βαλαβάνη από αύριο θα βρίσκεται στην Τήνο αλλά η σύντομη στάση στην Αθήνα ήταν απαραίτητη, μιας και η Ευρυδίκη τρέφει λατρεία για την απόλυτη Άννα Βίσση.

Όπως ήταν φυσικό, η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor βρέθηκε στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για τη συναυλία 50 χρόνων στο τραγούδι της Άννας Βίσση, έκανε μια σειρά από stories με τραγούδια χωρισμού (Μέτρα, Ξανά) και μας εξήγησε σήμερα πόσο πολύ κουράστηκε να είναι όρθια στη συναυλία.

Κουβέντα για Βασάλο και All Star:

Mετά την παραδοχή του χωρισμού τους, Βαλαβάνη και Βασάλος έδειξαν τη βαθιά αγάπη που τους συνδέει.

Ο μεν Κωνσταντίνος υπήρξε πιο ειλικρινής και άμεσος από ποτέ και μίλησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία μοιράστηκαν τα τελευταία έξι.

Ο Κωνσταντίνος, εξήγησε αρχικά, πως μπορεί να ξέρουμε ότι στο παιχνίδι μπήκαν ως χωρισμένοι, εκείνος όμως ένιωσε μεγάλη στεναχώρια στην αποχώρηση της Ευρυδίκης ενώ ήταν μόνο δύο εβδομάδες στο Survivor.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Ευρυδίκη, στεναχωρήθηκα για εκείνη γιατί είχε προσδοκίες. Άκουσα το όνομά της και δεν το πίστευα. Απορούσα μήπως έχω κάνει εγώ κάτι λάθος, μήπως δημιουργήθηκε μια λάθος εντύπωση. Όμως, θα πιεζόταν πάρα πολύ αν έμενε, δεν θα κρατούσε την ψυχραιμία της αν έχει τοξικότητα γύρω της. Eυρυδίκη σου έκανε πολύ καλό που έφυγες για την ψυχική σου υγεία».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έτοιμη να γίνει μαμά: Το σχόλιο για τον «πρώην» της Κωνσταντίνο Βασάλο

Από τη μεριά της η Ευρυδίκη έχει δικάσει μετά την αποχώρησή της το Survivor All Star και έχει παραδώσει μαθήματα savoir vivre για το πώς μιλάμε για τον πρώην μας.

«Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι' αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000.. Δεν βλέπω Survivor».