Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Ήβη Αδάμου και το τραγούδι που έγραψε στην κόρη τους

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Ήβη Αδάμου και το τραγούδι που έγραψε στην κόρη τους

Η αφιέρωση στην 5χρονη Ανατολή, την κόρη του Μιχάλη και της Ήβης έγινε με ένα τραγούδι που της έγραψε ένα βράδυ ο μπαμπάς της και η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο με την δική της παρουσία, καμαρώνοντας τους γονείς της. 

Στα δέκα σχεδόν χρόνια της σχέσης τους η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης (Stavento) μας έχουν αποδείξει πολλές φορές, το πόσο καρμική στάθηκε η γνωριμία τους και πόσο δυνατός παραμένει ο έρωτάς τους. Σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη το ζευγάρι έκανε αποκαλύψεις. Για τo πρώτο ραντεβού αλλά και για την 5χρονη κόρη τους Ανατολή.

https://www.instagram.com/p/CoRxbWpIomM/

«Η σπίθα βγήκε στην μετακόμιση»

Σε ένα καλοκαιρινό event και παράλληλα μίνι συναυλία σε παραλία, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2 με καλεσμένους την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη, έγιναν αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή, τον έρωτά τους αλλά και την 5χρονη σήμερα κόρη τους Ανατολή.

Η συζήτηση ήταν μία ακόμη απόδειξη για το πόσο δυνατός είναι ο έρωτάς τους και πώς έχουν καταφέρει ως ζευγάρι να έχουν χημεία στην προσωπική τους ζωή αλλά και στη δουλειά τους, αφού συνεργάζονται από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Η Ήβη περιέγραψε αρχικά για το πόσο καλά ξέρει τον σύντροφό της: «Είναι τρυφερός ο Μιχάλης αλλά έχει και την άλλη του πλευρά όπως όλοι οι άνθρωποι. Με τα χρόνια όταν είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να βρεις τα κουμπιά του. Πιστεύω πως τα έχω βρει στον Μιχάλη».

Με τον Μιχάλη να απαντά με τον πιο τρυφερό τρόπο δίνοντας και ένα μήνυμα προς κάθε ερωτευμένο και κάνοντας και αποκαλύψεις για την ημέρα που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά: «Η Ήβη με προσέχει μέσα από τα δικά της τα μάτια και σας εύχομαι να βρείτε έναν άνθρωπο να σας προσέχει με αυτό τον τρόπο, γιατί είναι πολύ ωραίο. Γνωριστήκαμε όταν η Ήβη ήταν στο X Factor. Έπρεπε τότε να κάνω ένα πρόγραμμα με τα κορίτσια που συμμετείχαν και ήταν εκεί. Τότε ήταν 16 ετών».

Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να βρεθούν ξανά από εκείνη την καθαρά επαγγελματική συνάντηση όπως μας εξήγησε η Ήβη: «Στη συνέχεια ξαναβρεθήκαμε όταν πέρασα στην Πάντειο, σπούδαζα και δούλευα μαζί και όταν κάναμε το τραγούδι το «Σαν έρθει η μέρα» όπου κάναμε και περιοδεία με την παρουσία του μπαμπά μου, που ήταν κέρβερος τότε. Ξαναβρεθήκαμε τότε στο δεύτερο τραγούδι που μου έγραψε».

Αλλά ο Μιχάλης μας έδωσε ένα hint παραπάνω για το πώς και πότε ερωτεύτηκαν πριν από δέκα περίπου χρόνια: «Με φώναξε τότε η Ήβη να την βοηθήσω στη μετακόμιση. Στο δεύτερο τραγούδι που έγραψα, τότε βγήκε η σπίθα. Δεν ήταν το πρόβλημα όταν ήταν η Ήβη μικρή, το πρόβλημα ήταν ότι εγώ ήμουν μεγάλος. Πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα».

https://www.instagram.com/p/Cu7jEpHMhdr/

Ως συνθέτης και στιχουργός ο Μιχάλης Stavento έχει γράψει πολλά τραγούδια για αρκετούς τραγουδιστές, αλλά πάντα το μεγάλο του άγχος ήταν όταν θα έπρεπε να συνεργαστεί με τη γυναίκα της ζωής του. Θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια. Το «Για σένα» είναι ένα από τα πολλά τραγούδια που της έχει αφιερώσει και είναι γραμμένο κυρίως για εκείνη.

Για τον άλλο μεγάλο του έρωτα, την 5χρονη κόρη τους Ανατολή ο Μιχάλης έχει γράψει ένα άλλο τραγούδι το «Δικό μου», όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

Η αφορμή δόθηκε σε μία σπάνια στιγμή πατέρα και κόρης, όταν την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του: «Όταν η κόρη μου ήταν περίπου 6 μηνών την είχα πάρει αγκαλιά και δεν πίστευα πως είναι δικιά μου και τη ρωτούσα: «Δικιά μου είσαι εσύ;» και έτσι μου βγήκε η μελωδία και έγραψα μετά το τραγούδι. Αυτή είναι η αλήθεια. Και ήταν η πρώτη φορά που όταν το γράψαμε της είχαμε πάρει το καρεκλάκι της και την βάλαμε να ακούσει όταν τον τραγούδησε στο στούντιο η μάνα της».

stavento_kori.jpg

Το ζευγάρι όλο το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.