Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης έκαναν εμφάνιση αλά Super Bowl στο Κύπελλο Κύπρου

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης έκαναν εμφάνιση αλά Super Bowl στο Κύπελλο Κύπρου

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, άκα Stavento και η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου και έκαναν μια εμφάνιση που θύμισε Super Bowl.

Στον τελικό κυπέλλου στην Κύπρο, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια, το τρόπαιο κέρδισε η Ομόνοια αλλά τις εντυπώσεις κατάφεραν να κλέψουν με την εμφάνισή τους ο Μιχάλης Σταβέντο και η Ήβη Αδάμου.

Το ζευγάρι έκανε μια εμφάνιση που θύμισε SuperBowl στο γήπεδο και η Ήβη πιο hot από ποτέ εμφανίστηκε με σορτσάκι και ζακέτα γεμάτη παγιέτες.

Η Ήβη που στις 24 Νεομβρίου 2023 θα γίνει 30 ετών, έχει βρει πια το στυλ που της ταιριάζει και δεν διστάζει να δείξει και την πιο σέξι πλευρά της.

Για σένα, για σένα

Ήβη και Μιχάλης ερμήνευσαν το κομμάτι τους «Για σένα» και ενθουσίασαν το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο. Πάντως στην εμφάνιση αυτή, πολλοί παρατήρησαν πως η πρόσφατη αλλαγή που θεωρούσαμε πως έκανε η Ήβη, δεν ήταν παραγματική.

Στο βιντεοκλίπ του ζευγαριού με τίτλο «Στον Γιατρό», η Ήβη είχε εμφανιστεί με αφέλειες ενώ χτες τα μαλλιά της ήταν αρκετά πιο μακριά.

https://www.instagram.com/p/Cso5DDzLoFu

Πάντως, ο ζευγάρι φάνηκε να διασκεδάζει πολύ στην εμφάνιση αυτή και η χημεία μεταξύ τους έβγαζε όπως πάντα μάτι.

Η Ήβη Αδάμου έκανε μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά της & αυτή τη star μάς θυμίζει με το νέο hair look

'Ηβη και Μιχάλης: Μια ιστορία αγάπης πολλών ετών

Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.