Τζιν παντελόνι: Η Ήβη Αδάμου έχει τον τρόπο να το φορέσεις βράδυ και μέσα στη ζέστη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν παντελόνι: Η Ήβη Αδάμου έχει τον τρόπο να το φορέσεις βράδυ και μέσα στη ζέστη

Γιατί δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις το αγαπημένο σου παντελόνι ακόμη και μέσα στον καύσωνα.

Τζιν και καλοκαίρι. Μια εξίσωση αρκετά δύσκολη, γιατί αντικειμενικά η ζέστη δεν ευνοεί το να συνεχίσουμε να φοράμε το αγαπημένο μας παντελόνι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όλα είναι σχετικά στη μόδα, γιατί το σωστό styling έχει σώσει πολλές φορές την κατάσταση και έχει αναδείξει ακόμη και τα πιο περίεργα items. Προσωπικά, δεν θα πάψω να φοράω τζιν παντελόνι, ακόμη και η ζέστη φτάσει στους 50 βαθμούς. Πράγμα πολύ πιθανό, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση φέτος το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί είναι το πιο διαχρονικό και cool παντελόνι, no matter what.

Ακόμη, όμως, και αν δεν θέλεις να φορέσεις το denim σου μέσα στη μέρα, που οι θερμοκρασίες είναι κάπως ακραίες, τότε σίγουρα θα θέλεις να το εντάξεις σε ένα βραδινό look. Γιατί η αυτοπεποίθηση που νιώθεις μέσα στο αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, δεν μπορεί να αντικατασταθεί ακόμη και με το πιο καλοραμμένο, tailored pants. Η Ήβη Αδάμου έκανε ένα combo που είναι τέλειο για ένα καλοκαιρινό night out.

Οδηγός αγοράς: 10 ψηλοτάκουνα ζευγάρια για τους γάμους του καλοκαιριού που είναι τώρα σε έκπτωση

https://www.instagram.com/p/CurxOjroOCY/

Το denim look της Ήβης που θα αντιγράψουμε.

Η Ήβη είναι μία γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις όχι μόνο από τις edgy on stage εμφανίσεις της, αλλά και από τα καθημερινά της σύνολα, που έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο στοιχείο. Το τζιν φαίνεται να είναι η λατρεία της, αφού τις περισσότερες φορές θα τη δεις με ένα denim παντελόνι και ένα crop top, χειμώνα-καλοκαίρι. Τώρα, λοιπόν, που η ζέστη έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία κατακόρυφα, η Ήβη βρήκε έναν τρόπο να φορέσει το τζιν της και να παραμείνει αέρινη και καλοκαιρινή.

https://www.instagram.com/p/CuxRknJLbm_/

Φυσικά, μιλάμε για ένα βραδινό look, στο οποίο η Ήβη φόρεσε ένα skinny τζιν παντελόνι σε κλασικό μπλε χρώμα, με κάποια ελαφρά ξεβάμματα. Από πάνω επέλεξε ένα crop top σε μαύρο χρώμα, με ιδιαίτερο halter neck δέσιμο και ολοκλήρωσε το look με μεγάλα, ασημένια κοσμήματα και κάποια branded αξεσουάρ. Μία μικρή ζώνη και ένα ζευγάρι ιδιαίτερα sling backs από τον οίκο Gucci. Tόσο απλά, τόσο εύκολα, βάλε και εσύ στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα και πάλι το τζιν παντελόνι σου.

IVI-ADAMOU-(6).jpg