Η Ήβη Αδάμου και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι οι «δίδυμες» της showbiz

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ήβη Αδάμου και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι οι «δίδυμες» της showbiz

Η Ήβη Αδάμου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία και οι followers στα σχόλια ανακάλυψαν σε ποια μοιάζει.

Η Ήβη Αδάμου λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την κόρη τους, τη μικρή Ανατολή, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 5.

Η Ήβη Αδάμου «ψηφίζει» καλοκαίρι

Η 29χρονη τραγουδίστρια αγαπάει το καλοκαίρι και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες από τη θάλασσα ή με μαγιό που δημοσιεύει κατά καιρούς στο Instagram της. Η ίδια, μάλιστα έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μπικίνι είτε αυτά είναι σε κλασσικά χρώματα και κοψίματα είτε σε πιο fluo αποχρώσεις και με περίτεχνα δεσίματα.

Παράλληλα, με τη μικρή Ανατολή έχουν ξεκινήσει ήδη τις βουτιές και σε πρόσφατο story που δημοσίευσε η ίδια με την κόρη της όλοι παρατήρησαν το πόσο έχει μεγαλώσει η μικρούλα και πόσο ψηλή είναι για την ηλικία της. Λογικό βέβαια, αφού και η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι αρκετά ψηλοί.

Οι νέες φωτογραφίες από την παραλία και η ομοιότητα με την Μελίνα Νικολαΐδη

Η Ήβη Αδάμου, δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες νέες φωτογραφίες της από την παραλία και τις στιγμές που και εκεί ήταν που οι followers της ανακάλυψαν με ποια Ελληνίδα της showbiz μοιάζει.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Μελίνα Νικολαΐδη. Όπως έγραψαν αρκετοί στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ήβης Αδάμου στην πρώτη της φωτογραφία μοιάζει εξαιρετικά με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, τόσο που θα μπορούσαν να είναι και δίδυμες αδερφές.

Και αν προσέξεις όντως τις φωτογραφίες τους θα δεις πως οι followers της Ήβης Αδάμου δεν έχουν κι άδικο, αφού κι οι δυο τους έχουν καστανά σκούρα μαλλιά, καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια κι από ένα μεγάλο χαμόγελο. Άλλωστε, η Ήβη είναι πολύ κοντά στην ηλικία της Μελίνας, μιας και τις χωρίζουν μόλις 10 χρόνια.

Στην gallery που ακολουθεί θα συνειδητοποιήσεις κι εσύ πως αν η Μελίνα Νικολαΐδη είχε κι αυτή πιο μακριά τα μαλλιά της δεν θα μπορούσες να τις ξεχωρίσεις: