Το ταλέντο στο τραγούδι της 14χρονης κόρης του Γιάννη Στάνκογλου άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού

Το ταλέντο στο τραγούδι της 14χρονης κόρης του Γιάννη Στάνκογλου άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού

Η Φοίβη Στάνκογλου διαθέτει μία αισθησιακή φωνή και ο πατέρας της Γιάννης μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι της με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Εκτός από την λαμπρή του καριέρα ως ηθοποιός, ο Γιάννης Στάνκογλου νιώθει περήφανος για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλίκη Δανέζη Knutsen και τα δύο τους παιδιά, την 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο. Σήμερα που η κόρη του είχε γενέθλια ο ηθοποιός μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το σπάνιο ταλέντο της Φοίβης. Με την αισθαντική της φωνή άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/CiYCFXMt_39/

«Φοιβάκι μου να γελάς, να τραγουδάς, να αγαπάς»

Αυτό το καλοκαίρι ο Γιάννης Στάνκογλου κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Οιδίπους Τύραννος» πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Ναυάγιο» στο Mega.

Σε κάποια μικρά διαλείμματα της περιοδείας βρήκε την ευκαιρία για ξεκούραση και για βουτιές. Αλλά πριν όμως το μακροβούτι του αργά το απόγευμα σε μία μαγευτική τοποθεσία όπως μας έδειξε, ευχήθηκε στην κόρη του Φοίβη που σήμερα έχει τα γενέθλιά της: «Σήμερα έχει γενέθλια το Φοιβάκι μου γίνεται 14….να γελάς να τραγουδάς και να αγαπάς….και εγώ μαζί σου».

https://www.instagram.com/reel/CvGNZpDtBGi/

Και το ταλέντο της στο τραγούδι, ακούγεται ως υπόκρουση στο βίντεο του από την παραλία. Η Φοίβη διαθέτει μία πραγματικά μαγική φωνή όταν τραγουδά το «Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη» από τους Χοροσταλίτες.

H τελευταία σκηνή στο «Αυτή η νύχτα μένει» θα σου θυμίσει τον Γιάννη Μπέζο και το: «Ήσουν απών Σήφη»

https://www.instagram.com/p/Cgbjg4Et-Eo/

Το μεγάλο ταλέντο της Φοίβης που όλοι μας διαπιστώσαμε, το ανακάλυψε και η Ναταλία Γερμανού, ως ειδήμων του είδους. Και έδωσε διπλή ευχή: «Ζητώ συγνώμη Φοίβη μου οι ευχές μου παραμένουν και διπλασιάζονται χρόνια καλά και πολλά». Ευχές για την κόρη του ηθοποιού έδωσε και η Δέσποινα Βανδή.

nataliagermanou.jpg

Σε συνέντευξή του στο Dot, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε μιλήσει για την καλλιτεχνική φλέβα της κόρης του: « Η κόρη μου δεν ξέρω αν θα γίνει ηθοποιός, πάντως ασχολείται με την υποκριτική εδώ και 3-4 χρόνια, κάνουν σεμινάρια με τη μαμά της και με μία ομάδα που συνεργάζονται και κάθε χρόνο ανεβάζουν μία παράσταση. Αλλά παράλληλα έχει και ένα μουσικό σαράκι. Παίζει τσέλο, πήγαινε στο Μουσικό σχολείο. Είναι πολύ καλή στα μαθήματά της οπότε δεν ξέρω τι θα κάνει».