Ο Τάσος, ο barman του First Dates αποκάλυψε ότι πέρα από το να φτιάχνει κοκτέιλ κάποτε έσωζε ζωές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Τάσος, ο barman του First Dates αποκάλυψε ότι πέρα από το να φτιάχνει κοκτέιλ κάποτε έσωζε ζωές

Ποιος είναι ο MVP του First Dates για το κοινό; Βρήκαμε το προφίλ του στο Instagram κι ανακαλύψαμε πως πέρα από πολύ καλός bartender, κάποτε ήταν και ναυαγοσώστης.

Το First Dates μπήκε στις ζωές μας τον περασμένο Απρίλιο κι από guilty pleaure μας κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια της εβδομάδας. Το concept απλό: δύο singles που δεν έχουν ξανασυναντηθεί ποτέ στη ζωή τους συναντιούνται στο «τηλεοπτικό εστιατόριο» του First Dates, για ένα πρώτο ραντεβού στα τυφλά και οι τηλεθεατές περιμένουν στο τέλος να δουν αν τελικά οι δυο τους θα ξαναέβγαιναν ή όχι κάποιο ραντεβού.

Οικοδέσποινα του εστιατορίου είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ υπάρχει κανονικά κουζίνα που ετοιμάζονται τα πιάτα που θα φάει το εν δυνάμει ζευγάρι, δύο κοπέλες που κάνουν το service αλλά κι ένας barman που φτιάχνει τα κοκτέιλ που πίνουν στην αρχή οι δύο singles.

O τελευταίος έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση τόσο στο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί το συγκεκριμένο project όσο και στις singles που πηγαίνουν εκεί για να βρουν το άλλο τους μισό, μιας και είναι ένας αρκετά εμφανίσιμος άντρας ενώ φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά του bartender. Ποιος είναι όμως ο Τάσος o barman που συστήνει η Ζενεβιέβ κάθε φορά στα κορίτσια που πηγαίνουν στο εστιατόριό της;

https://www.instagram.com/p/Cr5aV16ocuC/

Το όνομά του είναι Τάσος Τσιλίκουνας και αν νομίζεις πως βρέθηκε στη θέση αυτή τυχαία κάνεις λάθος, αφού έχει τη δική του εταιρία bar catering που ονομάζεται «your bartender».

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, ξεκίνησε να ασχολείται με το bar management όταν ένας φίλος του του ζήτησε να τον βοηθήσει με το πάρτι που έκανε. Και τότε είναι που συνειδητοποίησε ότι αυτός είναι ο χώρος που θέλει να ασχοληθεί.

Αν ρίξεις δε μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα προσέξεις πως του αρέσει πολύ η θάλασσα και τα ταξίδια.

Ο Τάσος Τσιλίκουνας αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο ενώ σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία κάνει μια βουτιά,

tasostsilik_359847239_18195681757302003_9198935716779176433_n.jpg

το σχόλιο μιας follower τον έκανε να αποκαλύψει πως κάποτε ήταν και ναυαγοσώστης.

Screenshot-(527).png